2777
2789
عنوان

بچه ها قدر پدر های عزیزتون رو بدونین....

| مشاهده متن کامل بحث + 2141 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرنسس جون
به خدا از وقتی پدرم بیمار شده خواهر زاده ها و عموم که رفتن که رفتن فقط 2 تا عمه دارم که میامدن بهش سر میزدن اونام الان که احتیاج داریم دیگه مارو تنها گذاشتن
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
عزیزم انشالله خدا خودش پدرت شفا بده اما تا بوده همین بوده بابای من هم همینطور مهربون و دوست داشتنی همه دوستش دارن و خواهرزاده ها و برادرزاده ها یه جور دیگه اما الان یکی از همون خواهرزاده ها که دامادشه و شوهر من نمیزاره برم بابامو ببینم امیدوارم خدا جوابش بده دنیای نامردی خیلی
<How`s my pregnancy doing? خدایا شکرت.
محبوبه جان آره ازدواج کردم موقع ازدواج من اول بیمار ی پدرم بود حالش زیاد بد نبود می توانست کار هاشو انجام بده اما الان دیگه خیلی حالش بده
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
آفتاب جان...
تو خدای بزرگ رو داری، اونو داری دیگه به هیچ احدالناسی احتیاجی نداری...

ولی خوب اینم بگم ... الان بد دوره ای شده...
هیشکی به هیشکی محبت نمیکنه...
هرکی هم محبت میکنه انتظار محبت داره...
بزرگتراهم بزرگترای قدیم..
والاه!
" دعای ما سیر نکرد، کودکان گرسنه را !!! "

انشالله که خدا پدر مادرتو شفا بده و سایشون بالای سر شما باشه ... غصه نخور قوی باش شما باید الان به پدرمادرتون روحیه بدین که احساس بی کسی نکنن بیخیال بابا دستتون بگیرین به زانو خودتونو یا علی بگین اینطور فامیلا اصلا نیان بهتره ... من اگه جای شما باشم مراسم برادرم هم دعوتششون نمیکنم .... قوی باشو به برادرت و خانوادت روحیه و نشاط بده ... ادم تا خدارو داره چه نیاز به بنده هاش
یا حضرت رقیه امید هیچ کسو ناامید نکن  *فاالله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین *
بخدا آفتاب جون دل منم غصه گرفت با خوندن حرفات.ایشا. خدا حال مامان باباتو خوب خوب کنه زودی!خدا خودش ایشا. همه کارای دامادی داداشتو به راحتی وخوشی فراهم کنه.احیانا پدر بزرگ یا مادر بزرگت در قید حیات نیستن که تو جلستون حضور پیدا کنن؟
مهـم نیست چه رنگـی باشـی ، خوش که باشـی ، پـنـجه ی آفتـابـی ...
2810