2777
2789
پدرم از چند سال پیش بیمار شدن و الان زمین گیر شدن هوشیار شان رو هم دارن از دست میدهند باورم نمیشه پدرم توی فامیل تک بودن همه روشون یه طور دیگه حساب می کردن خواهر زاده هاش دایی دایی ازدهنشون نمی افتاد بیشتر موقع ها همه رو دعوت میکرد خونمون دوستان زیادی هم داشت که میامدن ..اما حالا ..روی تخت بیماری افتاده و کسی نمیاد ..همه مارو فراموش کردن مادرم هم بیمار ی روحی دارن هرچند وقت یک بار بیمار شان بر میگرده
..خلاصه که دلم خیلی گرفته
حالا توی این وضع برادرم می خواهد ازدواج کنه قراره خانواده دختر بیان خونمون ولی از فامیل هیچکس حاضر نیست که بیاد و در جلسه فقط حضور داشته باشن به جای پدرم که بیماره و مادرم که تنهاس

گریه ..
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفتاب جونم خدا بهتون صبر بده.آدم تو اینجور مواقع فکوفامیلشو میشناسه
عمیق ترین درد زندگی دل بستن به کسی است که بدانی هرگز به تو تعلق ندارد.
دنیا اونقدر بزرگه که برای همه مخلوقات جا هست پس به جای اینکه جای یکی دیگه رو بگیری ....سعی کن جای واقعی خودتو پیدا کنی.
غصه نخور داداشت تو رو که داره.اول خدا بعدم شما
عمیق ترین درد زندگی دل بستن به کسی است که بدانی هرگز به تو تعلق ندارد.
دنیا اونقدر بزرگه که برای همه مخلوقات جا هست پس به جای اینکه جای یکی دیگه رو بگیری ....سعی کن جای واقعی خودتو پیدا کنی.
2810