2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئنم لحظه پنالتی ک میخاس رونالدو بزنه خود بیرانوند کلیپ چطوری کریسش اومد جلو چشماش😄

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢

عشقن بچه ها..... عشق 😍😍😍❤❤❤

بریزیم پیج رونالدو با هشتگ چطورییی کیریییس 😍😍😂😂😂😂شوخی....ولی عالین.....

تنها عیب تیم اینه که حمله نمیکنه....وقتی حمله میکنن نتیجه میگیرن....فقط خیلی دیر دست به کار میشن.....

تا گل نخوردن قشنگ دوستانه بازی میکنن وقتی گل میخورن رگ غیرت دیگه به کار میوفته حمله میکنن 😂😂😂

دیدین تو بازی با اسپانیا هم همینجوری بود....فقط از شانس بد گلشون افساید شد 

اما واقعا خوب بودن ❤😍

😅😅😅😅😅اومدی غلط بگیری خودتم اشتباه تایپ کردی 

آره والا😅😅  آخه خدایی من یه حرفو اشتباه تایپ کردم استارتر کل فامیلی طرف رو نابود کرد😂😂😂

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

اگه داور نامردى نمى كرد كارت قرمزش مى داد 

دلم خنك مى شد

بيچاره تا داور رفت فيلم رو ببينه خودش رو خيس كرد

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
خیلی حرصی شده بودا وگرنه نمیزد بازیکنمونو

اره قشنگ زداااااا..... 😐اما زرد گرفت....😂😂😂

دیگه داوره گفت ایران که حذفه....لااقل رونالدو جام جهانی رو از دست نده حیفه ..... 😂😂

ن رونالدو میگم

آهان.  آره کلا انقدر لبخند میزد آدم نمیتونست به محتویات ذهنش پی ببره. ولی جدا از این بازی کلا من از رونالدو خیلی بیشتر از مسی خوشم میاد. اخلاق مسی در برابر رونالدو صفره

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ