2777
2789
خانمی چند تا سایت مخصوص قشم هست یه سرچی تو گوگل بزن هم بهت قیمت می ده هم مکانشون.من قبل از اینکه برم اطلاعاتم را از اینترنت در آوردم.حتی تو اینترنت از یه تخفیفی نام برده بود که وقتی رفتیم اونجا (هتل بین الملل )اول اون قیمت با تخفیف را نگفتن تا وقتیکه بهشون گفتم رو سایت زدین تو این ایام تخفیف داره.فکر کنم کلا قشم دو سه تا بیشتر هتل نداره.بین الملل نزدیک بازار ستاره است.معمولی.و چون شما بیشتر واسه خرید می رین اصلا تو هتل نیستین.هتل دریا هتل خوبی اما نزدیک بازار قدیم.من خودم خرید از ستاره و بازارهای اطرافش را ترجیح می دم.البته یه سری پاساژ تو درگاهان باز شد.از اونجا خبر ندارم.این سایت کامله لینک های خوبی داره
http://www.qeshm.ir/?Lang=fa&Page=41-03

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.