2777
2789
عنوان

کمک همسر به بچه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 40 پست
من مادر شوهر و خواهر شوهرم هم آدم نیستن اگه یه بار شوهرم از جاش تکون بخوره مامانش میگه الهام بچه رو ...

مادر شوهر خیر ندیده من کم مونده از کوچه بچه بیاره بده داماد بزرگش نگه داره شوهر من نگه داشته بود توجشن اسم گذاری بچه جاریم هی نچ نچ میکرد آخرشم گفت بیچاره بچم اسیر شده همش باید بچه نگه داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم اصلا کمک نمیده مامانش سر سفره میگه تو شامتو بخور ی کم نگهش دار تا زنت غذا بخوره میگه ولش کن تازه با یه بچه 47 روزه بیست نفر مهمون دعوت کرده بود منم دست تنها بودم😢😢😢 از ته دلم نفرینش کردم چون واقعا خستم کرده دیگه بریدم از دست این بی وجدان اینهمه سختی دارم میکشم جونم ب لبم رسیده دیگه زایمان طبیعی وحشتناکی داشتم از مرگ برگشتم فقط واسه اینکه از جیب آقا پول نره سزارین شم الانم با اینهمه درد خودشم عذابم میده ...

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
نه عزیزم انتظار داریم ولی وقتی انجام نمیدن چکارشون کنیم

واالله  من خودم پ...هم میکردم شوهرم کمک نمیکرد  التماسش میکردم یکم بچه نگهدار ظرف بشورم یا غذا بپزم  نمیکرد   بعد با من دعوا میکرد چرا غذا اماده نیس مردک بی شعور   کمک ک نمیکرد  کلی کار درست هم میکرد  طلب هم داشت

من خودم را دوست دارم     
خیلیها هستن که انتظار ندارن بعدشم مگه ببخشید بچه ی یکی دیگست که وظیفه ی خودشون نمیدونن؟ بچه ی خودشو ...

حالا شما میگی  بعضی مردا گوش نمیکنن  کمک نمیکنن مثلا شوهر من ازش کمک میخواستم یا بخوام معمولا کمک نمیکنه  اصرارش کنم لجبازی میکنه بدجور  یک بلایی سرت میاره باید ببینی

من خودم را دوست دارم     
بنده خداجاریم با التماس شوهرش رو صدا میکرد اصلا محل نمیداد، تخمه گذاشته فوتبال میدید،یا شام میخورد ، ...

مث من  این مردک بی شعور تا الان ک بچم 2سالش پیرم کرد.کمک بچه ک بماند  4زوز باید التماسش کنم اشغال ببره بیرون.خونه بو تعفن میگیره نمیکنه 

من خودم را دوست دارم     
شوهر منم اصلا کمک نمیده مامانش سر سفره میگه تو شامتو بخور ی کم نگهش دار تا زنت غذا بخوره میگه ولش کن ...

شوهر منم همین قدر بی وجدانه  بارها نفرینش کردم  خدا لعنتش کنه

من خودم را دوست دارم     
2810