2777
2789
عنوان

چرا کاری ازم ساخته نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 20 بازدید | 46 پست
بزارش پیش مادرت برومدرسه دادوقال کن بگوشکایت کتبی میکنم بعدم برواداره شکایت کن تاواسه بچه های دیگه تکرارنشه مگه بچه اشغال جمع کنه؟؟؟
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄
باید اول بری با مدیر صحبت کنی. خیلی با اعتماد به نفس و منطقی. بگو باید اینجا بچه من رفتار درست رو یاد بگیره. بهش یاد میدید کتک بزن؟ اگه کسی همین کار رو با بچه خود شما بکنه واقعا راضی هستید؟ اصلا زیر بار نرو. اگه بیشتر طرفداری کرد بگو من امیدوار بودم شما حداقل بخواییدش و بهش تذکر بدید و همینجا حل بشه. پس جای گله ای نیست من دنبال این قضیه رو توی آموزش و پرورش و کودک آزاری و حتی روزنامه میگیرم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا همینو بگو. که من رفتار درست با بچه م رو میخوام که اگه رفتارهاش بده با روش درست بهش یاد بدید نه با پرخاشگری و اون راه رو هم شما باید بلد باشید که درسش رو خوندید. آخرش هم بگو امیدوارم به خاطر اعتراض من با بچه م رفتار بدی نشه و مدام بخوایم با هم برخورد داشته باشیم.
به شوهرت بگو این بچه ها جز من و تو کی رو دارن؟ ما باید حمایتشون کنیم نه اینکه هرکی بزنه توسرشون. پشتیبان بچه ها نباشیم که واسشون مثل آدمهای تو کوچه غریبه ایم. رفتی مدرسه هم با برخورد مدیر و معاون کم نیار
2810