2777
2789
عنوان

چند تا عکس از عکس العمل بابا ها...

330 بازدید | 19 پست

وقتی دخترشونو تو لباس عروسی می بینن

میشه برای بابای من و باباهایی که تو روز عروسی دخترشون نبودن یدونه صلوات بفرستین

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخی عزیزم خدا بیامرزتشون مطمعن باس روحشون نظاره گره و خیلی خوشحالن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها بنطرم از عکس العمل باباهاتون نگین  استاتر ناخواسته ناراحت میشه😊

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

اخی . من که گریه ام گرفت. بابای من روز عقد وقتی منو تو لباس عروس دید گریه کرد و بعدم رفت تو حیاط گریه کرد تا کسی نبینه . شوهرم متوجه شد . همیشه میگه یادم نمیره . منم میگم ببین چقد بابامن ،منو می خواسته  .

کی مثه من بوده؟؟بابام فقط تو فکر جنگ و دعوا بود...تازه یه دونه دختر هم بودم...

😂😂😂😂من غش کردم از خنده فقط  برا رفتار بابات😂😂شرمنده  خیلی بامزه ان

بابای من وقتی توی حرم خطبه عقد رو خوندن ، بابام اومد دستامونو گذاشت توی دست هم ، دستاش میلرزید . الهی بگردمش

شبش هم مامانم میگفت خیلی دپرس بوده و به بابابزرگم گفته چراغ خونم خاموش شد 

عاشقتونم عشقای من   

شوهرم همیشه تیکه میندازه..من زایمان نسبتا سختی داشتم...و همه خیلی نگران بودن اون روز...بابام مامانمو میرسونه بیمارستان و راشو میکشه میره...اصلن نمیمونه ببینه چی بسر یه دونه دخترش میاد😕

شالتم افتاد جو و فوق العادش کرد! بعله    
2810