2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
نیلو جون مامانم جون راست میگه ، اول مشکل فرت رو حل کن
بعدش هم اگه نشد ، تو قابلمه رو اجاق کاز درست کن
درسته که کیک تو فر بهتر در میاد و با قالبای متنوع میشه درست کرد اما منم که فر نداشتم این کار رو می کردم
دقیق نمیدونم فقط شاید کیک اسفنجی نتونی درست کنی
تازه مگه نمیگی مامان یکی از دوستات تو کیک پختن حرفه ایه ، راحت میتونی ازش کمک بگیری و دیگه هم حسرت پختن کیک تولد پسرتو نداشته باشی
خودمم تا اونجایی که بتونم کمکت میکنم
راستی تولد گل پسرت کی هست؟
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فهیمه جون
ممنونم عزیزم شما لطف داری
عمه شدنتون رو هم تبریک میگم
آقا جان به انتظار تو نشستن اشتباه ماست ؛ به انتظار تو باید ایستاد فروشگاه اینترتی میکس کالا ، با محصولات متونع و جالب ..... www.mixkala.com
مامان ساریناجان ممنون ازلطفت تولد اهورا پسرم اول فروردین میخوام 26اسفندبگیرم اون مامان دوستم هم شیراز اینجا نیست اخه تو قابلمه میترسم خوب نشه ولی راست میگید باید به نمایندگیش بگم هرچند که ازنمایندگیش هم راضی نیستم ولی امتحان میکنم
مامان سارا جون ممنون
الی جون خودمم تو فکر لازانیا رولی بودم اما نمیدونستم خوبه یا نه ممنون
اما اگر میدونید چکار کنم تا لازانیام وا نره ممنونم باز
شما پنیر پیتزا از چه مارکی استفاده میکنید ...؟؟؟ خود لازانیا چی ؟من مک رو فعلا ترجیح میدم رشد که اصلا خوشم نیومد بقیه رو امتحان نکردم
فهیمه جون
بی زحمت اگه ممکنه دستور اون پای سیب تک نفره ای که درست کرده بودی برام بذار
موندگاریش چقدره؟
نمیخوام زیاد بیات بشه و از مزه بیافته
میشه تا عید نگرش داشت؟
ممنون میشم عزیزم
مامان سار وسنا جان پای سیب رو من با این دستور درست کردم.
http://lazica.blogfa.com/post-348.aspx
..راستش من هربار درست کردم بردم مهمونی یکیشم نموند که بدونم موندگاریش چقدره..فکر نکنم بشه بیشتر از یک هفته تو یخچال نگه داشت...
ولی خیلی لطیف وخوش مزه است..
مامان سارا وسنای عزیز ممنون از توضیحات کاملی که دادی
یک سوال کاغذش باید چه جنسی باشه معمولی یا کاغذروغنی شیرینی پزی
دیوانه ام میکند فکر اینکه زنده زنده نیمی از من را از من جدا کنند.لطفا.... تا زنده ام بمان
سلام به همه دوستای گل....
کاچی(قویماخ به زبان ترکی)
آپلود عکس
دو قاشق سر پر ارد رو کمی تفت میدیم تا خامیش بره...بعد کمی ورغن حیوانی میریزیم ودو سه دقیقه هم با اوت تفت میدیم ..بعد دو سه قاشق شکر اضافه کرده وحدود یک لیوان اب میریزیم روش ومدام هم میزنیم تا گلوله نشه...شیرینیشو میتونیم دوباره زیاد کنیم بسته به ذائقمون...بعد زعفران دم کرده غلیظ میریزیم و میذاریم تا بجوش بیاد همینکه بجوش اومد روش دم کنی میزاریم تا یک ربع بمونه با شعله خیلی کم ...
پیراشکی مرغ وقارچ که با خمیر همون نون همیشه درست کردم...اونایی که کنجد داره تو فر وبقیه سرخ شدن
آپلود عکس
خوراک مرغ
آپلود عکس