2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
الی جون یه نکته نمیدونم چرا کیک کدو حلواییو که گذاشتم تو یخچال خمیر ش..طعمش خوب بودا ولی رفته رفته خمیرتر شد..شاید بخاطر پوره کدو شایدم بخاطر کره اش بود....تازه همسری زیاد اهل شیرینیو کیک نیست...مجبورم خودم بخورم...برا همین فعلا کیک پزون تعطیله...
وقتی یک بچه 4.5 صبح بیدار میشه و ... (توضیحاتش رو باید تو تاپیک بچه ها بنویسم ، فعلا که نمی دونم چرا نمی تونم تو تاپیک چیزی بنویسم)
نتیجش این میشه که غذا خیلی زود حاضر میشه10.5 خورشتم حاضر بود، برنجم هم خیلی وقته حاضره!
قورمه سبزی
آپلود پارسی
من سبزیم رو سرخ نکرده بودم، اول یکم روغن ریختم و سبزیم رو سرخ کردم (شایدم بخاطر سبزی هاش خوشمزه شده بود، توش اسفناج هم داشت، تو سبزی ها گشنیز نداشت) بعد که یکم سرخ شد، گوشتم رو که تکه تکه بود به سبزی ها اضافه کردم و اونا رو هم سرخ کردم بعد هم مقداری نمک و زرد چوبه ریختم. ( تازه یادم اومده که اصلا پیاز نریخته بودم )
تو دیزی سنگی مقداری لوبیا ریختم و سبزی و گوشتم رو ریختم تو دیزی و تا نصف(ظرف من کوچیکه) آب ریختم و گذاشتم جوش بیاد، تو دیزی سنگی وقتی سر دیزی رو میذاری باید مواظب باشی که جوش اومد سر نره، چون سریع سر میره، برای همین من در ظرف رو کاملا نمی بندم.
بعد هم کم کردم و گذاشتم پخته بشه وقتی پخته شد ادویه لیمو فلفلی که آماده از بازار می خریم رو میریزم، که طعم خوبی به خورشت میده و بعد از چند دقیقه خاموش می کنم.
با وجود اینکه پیاز نداشت (فراموش کرده بودم!) ولی خوشمزه شده بود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غزل جان راستش من خودم تا حالا خامه فرم گرفته درست نکردم...میتونی از قنادی امادشو بگیری...اینجا میتونی بطور کامل اطریقه درست کردن خامه فرم گرفته رو بخونیhttp://www.cheftayebeh.ir/2010/07/30.html
8pic.ir     مکانی برای آپلود رایگان فایل های شما
رولت گوشت

من خودمم رولت گوشتمو همینطور درست میکنم
مواد لازم
گوشت چرخ کرده
پیاز رنده شده
نان تست +کمی شیر =خیس میکنیم
تخم مرغ
نمک +فلفل+زردچوبه+پودرسیر
همگی رو خوب ورز میدیم و روی یه کیسه فریزر پهن میکنیم البته میتونید زیر رولت گوشتتون یه کم آرد سوخاری بپاشید تا راحت تر از سطح جدا بشه
مواد داخل رولت
فلفل دلمه ای رنگی
قارچ
پنیر پیتزا
قارچ ها رو کمی با کره تفت دهیم سپس بصورت برش دار وسط رولت میچینیم و بعد رول رو به کمک کیسه فریزر میپیچیم تا از دوطرف به هم وصل شوند وداخل ماهیتابه یا مایکروفر سرخ میکنیم وبرای سس روش یا از رب گوجه و زعفران وکره آستفاده میکنیم یا فقط کره آب شده میریزیم
چند وقت پیش یکی از دوستان از من خواست یک ماده غذایی که استرس را کاهش دهد و از طرفی در دسترس ترین ماده غذایی هم باشد، به او معرفی کنم.

چند وقت پیش یکی از دوستان از من خواست یک ماده غذایی که استرس را کاهش دهد و از طرفی در دسترس ترین ماده غذایی هم باشد، به او معرفی کنم. از صحبت های او متوجه شدم که خود را برای مصاحبه کاری آماده می کند. قطعاً در طول زندگی همه ما شرایطی پیش می آید که باعث تغییر خلق و خو وافزایش استرس ما می شود.در این زمینه می توان از مواد غذایی استفاده کرد که روی خلق و خوی ما تاثیر مثبت می گذارد.در سایت �Preven tion� به چند موقعیت و ماده غذایی مفید در آن شرایط اشاره شده است.

جلسه خواستگاری / چای بابونه

طبیعی است که در اولین روز خواستگاری احساس اضطراب می کنید. ممکن است این اضطراب به این دلیل باشد که نمی دانید طرف مقابل چه برداشتی از شما در اولین جلسه خواستگاری خواهد داشت. خوب است برای آرام کردن خود یک فنجان چای بابونه بنوشید. اثر آرامبخشی این چای به قدری زیاد است که علایم اختلال اضطراب را به خوبی کاهش می دهد.

مصاحبه کاری / دانه سویا

زمانی که مصاحبه کاری مهمی در پیش دارید، ممکن است دچار مشکل عصبی شوید. محققان کانادایی دریافته اند مواد غذایی حاوی تریپتوفان (نوعی اسید آمینه لازم) به تقویت اعتماد به نفس کمک می کند.

این اسید آمینه از منابع خوب و متعدد دیگری مانند گوشت طیور و ماهی سالمون نیز تامین می شود. خوردن دانه سویا تفت داده شده قبل از مصاحبه کاری بسیار مفید است.

ایام امتحان / غلات

برای تقویت مغز، سعی کنید قبل از امتحان یک صبحانه سالم سرشار از غلات سبوس دار مانند جوی دو سر بخورید تا مغز تقویت شود. این غله نه تنها منبع عالی انرژی است بلکه منبع غنی فولات نیز است که در پردازش سریع اطلاعات و به یاد آوردن مطالب موثر است.

باردار شدن / غذاهای دریایی

یکی از مهم ترین رویدادهای زندگی یک زن بارداری است.

مصرف غذاهای دریایی به علت بالا بودن میزان روی آن در باروری افراد موثر است.این مواد غذایی برای باروری هر دو جنس لازم است. در زنان برای تخمک گذاری و تولید منظم تخمک و در مردان روی میزان تستسترون تاثیر می گذارد.

استرس شدید / گردو

نتایج بررسی ها نشان می دهد کمبود امگا ۳ استرس و رفتارهای تهاجمی در فرد ایجاد می کند.گردو غنی از این ماده خوراکی است.

جدایی، طلاق / ماهی چرب

جدایی یا طلاق به طور طبیعی به افسردگی و احساس منفی منجر می شود و به سختی می توان از آن رهایی پیدا کرد. اگرچه این احساسات اجتناب ناپذیر است اما می توان با مصرف بعضی از مواد غذایی این احساس را کاهش داد.مصرف ماهی چرب مانند سالمون و تن را که غنی از اسید چرب امگا ۳ و ویتامین B12 است، افزایش دهید.این مواد در تنظیم کردن خلق و خو و کاهش افسردگی مفید است.

زمان تصمیم گیری های مهم / ماست

اگر باید تصمیم مهمی بگیرید چه در حوزه شغلی چه خانوادگی و چه مالی نیاز به تمرکز دارید برای انجام دادن این کار، ماست که غنی از ید و روی است، باعث عملکرد بهتر مغز می شود. محققان دریافتند، باکتری مفید موجود در بعضی ماست ها، اضطراب را کاهش می دهد.
2810