2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی مامانای مهر 89

| مشاهده متن کامل بحث + 353823 بازدید | 3215 پست
صبحانه امروز..املت رولتی
8pic.ir     مکانی برای آپلود رایگان فایل های شما
گوجه هارو حلق ا خورد کردم وکف ماهیتابه با روغن گذاشتم بپزه بعد دوتا تخم مرغو با نمک وفلفل کامل هم زدم و وقتی اب گوجه کشیده شد ریختم روی گوجه ها کمی که خودشو گرفت وش فلفلد لمهای خورد شده ریختم واز کناره های ظرف رول کردم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کیک را ه راه یا زبرا کیک برای اولین بار که چون خیلی عجله ای شد اصلا راه راه نشد وکلاشکلاتی شد..چون مایع کا کائوییم غلیظ تر بود .ملاقه هم کوچیک بود خطاش خیلی نازک شد
8pic.ir     مکانی برای آپلود رایگان فایل های شما
اینم لینک دستورش با توضیحات

http://mamisite.com/forum/cake/zebra-cake-t747.html
چرا مشخص بود مزه تخم مرغش ولی بد نبود، من خالی نخوردم با مارمالاد لیمو ترش خیلی خوب بود.
وقتی درست کردم دیدم 101 رسپی هم دستور پنکیک داره اونجا یک دونه تخم مرغ داشت.
http://101recipe.com/?p=71
من دیروز فقط واسه خودم فسنجون پزوندم اخه تو خونه ما جنس مذذکر از فسنجون بدشششووووون میاد...منم هوس کرده بودم خوو تو عکس رنگش تیره افتاده..من برا اولین بار با قلقلی درست کردم ولی بنظرم با مرغ خیلی خوشمزه تره...
آپلود عکس
دیروز برا اولین بار کدو حلوایی خریدم.. گذاشتم بخار پز بشه..ایش از بوش بدم اومد کل انگیزمو واسه درست کردن رولت از دست دادم..اما یه لیوان پورشو نگه داشتم وبه بقیش دارچینو شکر زدم ورو گاز حرارت دادم تا کمی سفت بشه بعد کف ظرفم پتی بور شکلاتی چیدم وکدو هارو رختم روش..دو تا لایه بیسکوییت شد روشم پودر گردو..گذاشتم تو یخچال الان تست کردم خوب شده...مزه بیسکوییت ودارچینش خوبه..نمیدونم باید ببینم مقبول اهل بیت هم میفته یا نه...
آپلود عکس
یعنی بدون زعفرون و گلاب و هل و ... ؟
بدون اینا نه!
من قبلا اصلا کدو حلوایی نمی خوردم امسال اولین باری بود که خریدم.
درست کردم دوست داشتم ولی مثل بقیه که عاشق کدو حلوایی هستن نه!
بیشتر بخاطر خاصیتش می خورم.
سلام ..امروز کیکک دو حلواییو درست کردم اصلا فکر نمیکردم به این خوشمزگی بشه...طعم کره .پوست پرتقال خیلی خوشمزه اش کرده بود..اما خب مقدار کره زیاده منم فقط دویست گرم کره داشتم همون زدم ولی بافتش خیلی لطیف شد...امید هم خوشش اومد.تا ببینیم نظر همسری چیه..ولی اگه تو خونه بمونه همشو خودم میخورم برا همین میبرم خونه مادر شوشو..اینم عکسش با تزیین هول هولکی..اخه امید امروز شدیدا بد قلق شده بود ...
آپلود پارسی
گفته بودم که حس اشپزی ندارم.دیشب مونده بودم شام چی بپزم ..کو کو سیب زمینی فوری درست کردم خیلی هم کمتر روغن جذب میکر...سیب زمینی خامو رنده کردم بعد کامل ابشو گرفتم...کمی پودر سیر وفلفل ویک تخم مرغ زدم..دیدم خیلی رقیقه بهش پودر سوخاری هم زدم بهد با قاشق میریختم تو تابه وصاف میکردم وسرخ....خوشمزه شده بود وخیلی راحت وسریع
آپلود پارسی
2810