اینم صبحانه دیروز مون ...یه جور نون محلی که روش درست کردن خمیرش اینطوریه
تخم مرغ یک عدد
شیر یک لیوان
روغن نصف لیوان
مایه خمیر یک ق غ
ماست یک لیوان
نمک کمی
زنجفیل یک ق غ سر پر
ارد تقریبا یک کیلو ولی تا جایی که خمیر به دست نچسبد..اول مواد خیس رو بعد مواد خشک رو کامل با هم مخلوط میکنیم..گه مایع خمیرتون فوری باشه همونطوری به مواد اضافه کنید...اما اگه معمولی باشه اول با کمی اب وکمی شکر بذارین روی کتری که تازه خاموش کردین تا پف کنه بعد به موادتون اضافه کنید....برا ی اینکه خکیرتون سبک باشه ارد کمتری اضافه کنید ..در اخر کاربا ارد ددستتونو تمییز کنید وتا یکساعت تو جای گرم بذارین تاخمیر ور بیاد..
برای مغزش هم ارد یک لیوان.روغن نصف لیوان تل حایی که حالت خمیری نداشته باشه با زرد چوبه مخلوط میکنیم
بعد فرخمیرو بهبه چهار قسمت تقسیم میکنیم وکف سینی وچرب کرده ودو قسمت خمیرو بصورت گرد کغفسینی پخش میکنیم البته با فاصله...بعد مواد میانیو وی اونا پخش میکنیم البته کناره هاشو نه...بعد دوتا قسمت باقی مونده رو روی اونا باز میکنیم وکناره هاشو جمع میکنیم به سمت داخل .یذاریم یک ربع همون جوری بمونه...بعد فر رو روشن میکنیم تا گرم بشه وبرای روی نون هامون یه زرده دوتا بهتره با کمی زعفران وخیلی کم شکر مخوط میکنیم وبا برس روی نون ها میکشیم به دلخواه کنجد بادوم یا گردو هم روش میزنیم ومیذاریم توی فر...
م بعد تو فر با دمای 170 میپزیم.
با چای شیری دو رنگ که همیشه با نبات میدرستم.