2777
2789
مامانای مهربون سلام......معذرت می خوام اگه ناراحتتون میکنم..ولی جایی بهتر از اینجا برای درد دل پیدا نکردم...با اینکه میدونم نمی خوایید بحث سقوط و خاطرات تلخشو یاداوری کنید.....ولی....
من ادم صبور و واقع بینی هستم نمیدونم چرا اینجور شدم؟؟؟؟همش به یاد اونا وخانوادشون هستم ..جالب اینجاست جر وقت پسرم میخوابه روش رو با لهاف می کشم یاد ترنم میوفتم و میگم الان سردشهههههههه...وای خدایااااااااا.....فقط گریههههههههههه
شوشو هم میگه دیگه شورشو در اوردی!!!!!!پس با کی درد دل کنم....مهر مادریم فراموش نمیکنه.....شما چطور فراموش کردید؟؟؟
میام نی نی سایت بازم تو فکرشونم......بچم رو بغل میکنم یادم میوفتههههه...واقعا کم اوردم....
یوسف از جرم زلیخا مدتی زندان برفت/مهدی «عج» از اعمال ما حبس ابد گردیده است
مونا جون ما همه ناراحت شدیم ولی این امر الهی هستش و ما نمیتونیم کاری بکنیم....براشون فاتحه و صلوات بفرست آرومتر میشی...ان لله و انا الیه راجعون....زندگی ادامه داره و نباید خودمون و با همچین ماجراهایی بیش از حد ناراحت کنیم..خب ترنم کوچولو رفته بهشت پیش فرشته ها و چه خوب که با مامان و باباش رفته و تنها نیست....تو باید به فکر پسر خودت و شوهرت باشی و به اونا توجه کنی عزیزم
هیچ وقت نفهمیدم چه رازیست بین دل و دستم..از دستم رفت به هرچه دل بستم...!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی دوستای گلم....ولی من تا این حد تا حالا تحت تاثیر قرار نگرفته بودم......همش براشون دعا میخونم...ولی.....نمیتونم فراموش کنم....
اره شوهرم هم میگه خیلی احساساتی هستی....ولی شب حادثه که هنوز معلوم نبود کیا توش بودن ...من میگفتم تفلی بچه کوچولوها...الان تو این برف سردشونه....ولی شوشو مسخرم میکرد میگفت پاشو برو پیششون وحرفم رو به شوخی میگرفت!!!!!!!!
عزیزم به این فکر کن که اون 3 تا الان خیلی خوشبختر از ما که زنده ایم هستن!
3 تاییشون که پیش همن...جاییم که رفتن جاییه که هیچ خبری از غم و غصه و نگرانی و ترس و سرما و ...هیچ چیز بدی وجود نداره
مرگ حقه سراغ هرکسی میاد.ولی چه خوبه و لیاقت میخواد که ادم با عزت دفن بشه

مامان ترنم و دختر کوچولوشو همسرشم که با عزت و ابرو از این دنیا رفتن .ما حدیث داریم اگر 50 نفر پشت جنازه ی یک مومن حرکت بکنن و خوبی مرده رو بگن خدا از میت راضی میشه...
درسته جاشون خالیه ولی مطمئن باش جایی اونا هستن که ما باید به حالشون غبطه بخوریم
پس ناراحتی و این چیزا رو بذار کنار. نذار زندگیت سرد بشه و شوشوت ناراحت. هروقت دلت گرفت براشون فاتحه بخون اینجوری خیلی خوشحال میشن ولی گریه و زاری هیچ سودی به حالشون نداره
ایشالا که زود زود از این حال و هوا بیای بیرون خانومی
آپلود عکس , آپلود رایگان عکس , آپلود تصویر , آپلود فایل , آپلود سنتر ,آپلود عکس برای وبلاگ , فضای  رایگان برای آپلود عکس , آپلود عکس با لینک مستقیم , آپلود عکس رایگان, free image upload center , آپلود رایگان فیلم , آپلود عکس برای بلاگفا