2777
2789
عنوان

تجلیل از برترین کاربران نی‌نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 240 پست
دیبی رو هم دوس دارم
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی جان سارا مامان امیر پرهام فامیل کسی نیست. حتما ملاکشون با چیزی که تو ذهن ما هست متفاوته.
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
حالا اگه رای گیری بذارن میشه حکایت مسابقه عکس دور و بر روزای انتخابات (!) ملت اکتیو و مهربون و مثبت میشن
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
مامان نایا خودت هم خیلی مهربون و صبور و جزو بااخلاق ترین کاربرایی.
امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
اﻣﺎ ﺳﺎﺭا ﺭاﺩﻳﺪﻳﻢ ﻭاﻗﻌﺎ ﻣﺎﻣﺎﻥ اﻣﻴﺮ ﭘﺮﻫﺎﻡ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺏ ﺷﺪ ﻛﻪ ﺷﻨﺎﺳﺎﻳﻲ ﺷﺪ ﺑﻴﻦ ﺑﺮﻧﺪﻫﺎ اﻳﺸﺎﻥ ﺭا ﺑﻴﺸﺘﺮ اﺯ ﺑﻘﻴﻪ ﻣﻴﺸﻨﺎﺧﺘﻢ
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
اگه اینبار رای گیری بشه با اینکه قسم خوردم دیگه رای ندم ولی میدم. واسه کاندیدام رنگ ابی فیروزه ای انتخاب میکنم. پوستر میرنم. اگه کاندیدام رای نیاورد میریزم تو خیابون شعار هم میدم من خیلی قاطیم. رای منو بدزدن کوتا نمیام
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
موژان نترسید نترسید ما همه باهم هستیم
به هر کاربر 300 هزار تومان بن خرید نوین چرم و 200 هزار تومان هدیه نقدی اهدا گردید. این جشنواره هر سال در سالگرد تولد نی نی سایت برگزار می شود و بهترینهای هر سال انتخاب می شوند
2810