در مراسم جشن 10 سالگی نی نی سایت افراد برگزیده در بخشهای «با اخلاق ترین کاربر»، «قدیمی ترین کاربر»، «فعال در ایجاد بیشترین موضوعات» و «فعال در بحث و گفت و گو» معرفی و تجلیل شدند
به هر کاربر 300 هزار تومان بن خرید نوین چرم و 200 هزار تومان هدیه نقدی اهدا گردید. این جشنواره هر سال در سالگرد تولد نی نی سایت برگزار می شود و بهترینهای هر سال انتخاب می شوند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
بابا اون طفلکی میزوگی من زیاد اینجاها نمی پلکم گفتن خالی بسته چه می دونم چی گفته دختر خوبی بود که حالا شاید تو زندگیش ی مشکلاتی داشته، کی نداره کاری به کسی نداشت حالا چهار تا جاخان پاخان هم سر هم کرده باشه یارو اینجا شبآ تو پارک می خوابه می گه اگه لباس خوابم با شب کلاه ست نباشه تو ویلامون تو لواسون خوابم نمی بره!! آخه چی کارش داشتین طفلکی رو اینقده دلم سوخت
ولی خدایی من فکر نمیکردم عمو زاهد انقد جوون باشه تصورم یه پیرمرد 60 ساله بود کی مد کرده بگیم "عمو" آخه؟!
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..