2777
2789
عنوان

وزن نگرفتن نوزادم

| مشاهده متن کامل بحث + 4350 بازدید | 24 پست

[QUOTE=61479676]غصه نخورعزیزم خیییلی هاهستن که نی نی های کم وزن دارن دخترمنم بیست وششم ده ماهش تموم میشه اماشیش کیلو .... وای چه خوب که اینجایین. شما چه کردین. روند وزن کیریش متوقف شده یا کم کم وزن گرفته؟

[QUOTE=61479676]غصه نخورعزیزم خیییلی هاهستن که نی نی های کم وزن دارن دخترمنم بیست وششم ده ماهش تموم ...

راستش خب نی نی من مشکل قلبی داشته والان دوهفته ای میشه که عمل قلب کرده حالاببینم به امیدخدابعدعمل وزنگیریش چطوریه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرروزدوتاتخم بلدرچین خیلی زیاده ها   دکتردخترمن میگفت هفته ای پنج تامیتونه بخوره

زردشو می دم فقط. بعدم چون کم وزنه می گن عیب نداره. البته خداییش از پزشکش نپرسیدم خودم تو برنامه های غذایی چک کردم. می گن به دلیل ویتامین آ بالا بیشتر از دوتا نباید داد. اگر چه خیبی دوس داره و 

شاید اگر بدم تا ۴ تا هم بخوره

[QUOTE=61479676]غصه نخورعزیزم خیییلی هاهستن که نی نی های کم وزن دارن دخترمنم بیست وششم ده ماهش تموم ...

ن عزیزم دختر من 7ماهه بدنیا اومد طبیعتا وزنشم خیلی کم بود الانم دکترش میگ نسبت ب وزن تولد‌ش خوب وزن گرفته ولی خب نسبت ب همسناش وزنش کمه 

دختر من هم وزنش کمه البته هفت ماهه به دنيا اومد با وزن 1.700 و قد 47 الان يک سالشه و وزنش 7.500 و قدش 72 سانتي متر هستش من هم خيلي غصه ريز بودنش رو مي خورم   خيلي هم دکتر بردمش ولي وزن گيريش بهبود چنداني نداشته  با وجود اين که از چهارماهگي بهش غذا مي دم و تو خونه مرتب بهش شير مادر مي دم ولي تاثير چنداني روي وزنش نداشته

البته فکر مي کنم به جز تغذيه خواب هم روي رشد نوزاد خيلي تاثير داشته باشه اين که مدام و بدون اين که گريه کنه بهش شير مي دم باعث شده کم به خوابه طوري که روزها وقتي مي خوابه هر نيم ساعت يا چهل دقيقه  شبها هم زياد بيدار بشه 

فک کنم بهعش  غذا بدی بهتر باشه من دخترم وزنش کم بود از 4 ماهگی انداحتمش رو غذا ماشالا خوش اشتها ...

چه چیزایی داداشی دخترم منم وزنش ثابت مونده تو یه ماه 200 گرم اضافه کرده