2777
2789
سلام مامانهای عزیز

ما آماده برگزاری جشن تولد کودک دلبند شما در باشگاه کودک تماشاهستیم .

شهرک غرب . بلوار شهید فرحزادی . خیابان طاهرخانی . پلاک 61 ، برج تماشا ، باشگاه کودک تماشا

تلفن : 22374857

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم نیمه دومیه اولش که باردار بودم خیلی ناراحت بودم و غصه میخوردم
اما الان کلی خوشحالم که یکسال بیشتر می تونه بازی کنه و یکسال دیرتر وارد اجتماع خشک و رسمی میشه چون وقتی به مدرسه دیگه تفریح تعطیل و باید درس و درس و درس بعد هم کارو زندگی و ... پس بذاریم یکسال بیشتر خوش باشند
پسرم مرد شده. کالسکه و کریرشو میفروشم. مارک پگ پرگو نو نو و نصف قیمت بازار. این هم لینکش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1105585&postID=43585197
دیبا جان
1391/8/17 10:06 ق.ظ

پسر من متولد نیمه دوم سال 85 هستش. امسال """"""""""بردمش پیش دبستانی """""" همش با خودم فکر می کنم بهش ظلم کردم که نبردمش کلاس اول چون از بچه های همسالش 1 سال عقب میفته ؟نظر شما عزیزان در مورد این موضوع چیه؟

دیبا جان بردیش ؟؟؟؟؟؟؟ یعنی میتونستی جای دیگه ببریش احیانا" کلاس اول .. دوم ... یا شایدم سوم رو میپسندی !!!
عزیزم قانونه دیگه چرا این حرفها رومیزنی قانون میگه متولدین مهر به بعد از نظر نظام آموزشی سال آینده باید برن ...
چرا فکر میکنی میتونی جلوی این اتفاق رو بگیری .. چرا فکر میکنی عقب افتاده چرا فکر میکنی بهش ظلم کردی ؟؟؟؟؟

*lili*
1391/8/17 11:04 ق.ظ

پسر من آخر شهریور 85 هست. امسال گذاشتمش پیش دبستانی!!!
خیلی هم از این بابت خوشحالم

لیلی خانم یعنی شما هم کار غیر قانونی کردین پسرتون رو یک سال دیر مدرسه میفرستین ؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا پسر شما متولده شهریور ماست ؟؟؟؟ و امسال ثبت نامش نکردین مدرسه و گذاشتین بره دوره تکراری پیش رو بگذرونه !!!!! البته میگم دوره تکراری آخه اینطور که از حرفهای شما بر میاد که برای فرزندتون اهمیت قائلید و احتمالا پارسال هم مهد یا پیش رو گذرونده

من واقعا هنگ کردم از بعضی جملات

من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست

من خودم نیمه دومی ام .و این حرف که عملکرد نیمه دومی ها بهتره درسته ولی شما همواره از بقیه بزرگترید الان مهم نیس ولی به کنکور که برسید میرید دانشگاه تز بقیه یکسال بزرگترید تازه اگه سال اول قبول شید .یکسال مشت کنکور بمونید بازم از بقیه دوسال بزرگترید.پس من پیشنهاد میکنم بذارید سال دوم و سوم زو جهشی بخونه ..مخصوصا که مطمینا واسش سخت نخواهد بود من خودم یادمه درس ها واسم مسخره بود حرف معلمم که گفت جهشی بخون رو گوش ندادیم که مثلا پایه ام ضعیف نشه ولی این چیزا اصلا مهم نیس