2777
2789

من این مجله رو واسه ماهان میخونم فقط مخصوص بچه های زیر سه ساله به نظرم خیلی جالب و خوبه ماهان هم کلی دوسش داره میشینه پیشم گوش میده و حرف میزنه راجع بهش ... شعراشم واسه مصطفی رحماندوست هست.

شما هم اگه کتاب و ماهنامه ی خوبی میشناسین همینجا معرفی کنین ممنون🙏😊🌼

من از تو نت داستان در میارم براشون میخونم هرشب 

آخرشم خودم نکته اموزنده داستان و اضافه میکنم ک مثلا اینو تو داستان گفته😬😬

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه فهمیدین ب خودمم بگین😑😑😑 از نی نی یار۵ بپرسین میگه از شدت گزارشا خودبخود اکانتت بسته میشه و ...

خیلی مشکوکی! مگه میشه؟؟ ؟ کی واست گزارش میزنه؟ تو که تاپیکات همه میره پربازدید و طرفدار داری.... اتفاقا میخوام بگم به نی نی یار.... بعدشم اگه الکی گزارش میخوره باید اکانت قبلیاتو برگردونن.

خیلی مشکوکی! مگه میشه؟؟ ؟ کی واست گزارش میزنه؟ تو که تاپیکات همه میره پربازدید و طرفدار داری.... اتف ...

والا واسه خودمم سواله ک وقتی میگه الکی گزارش میخوره چرا اکانتمو برنمیگردونه!

آقا هستم!
والا واسه خودمم سواله ک وقتی میگه الکی گزارش میخوره چرا اکانتمو برنمیگردنه!

برو به خانم تهرانی یا بقیه نی نی یارا بگو.... من که حس میکنم چون ای پیت با یکی دیگه یکیه و یه چیزی ازت دیده و آتو داره دیگه نمیدونم😄