2777
2789
از هواپیما بدم می یاد. از مرگ یه بچه بدم می یاد. از این زندگی بدم می یاد. از خودم بدم می یاد. چرا آخه. چرا باید یه دوست از بین بره. چرا اصلا باید باهاش آشنا می شدم که الان باید اینطور فریاد بزنم و گریه کنم. مامان ترنم دیگه نیستی بنویسی. مامان ترنم کجایی؟ مامان ترنم خدا روحت رو شاد کنه. ترنم که گناهی نداشت از خدا براش طلب رحمت کنم. خدا همسرتو بیامرزه. دلم خونه خیلی خونه. دارم می سوزم. نمی تونم جلوی اشکهامو بگیرم. دارم دیوونه می شم خدااااااااااااااااااااااا. آخه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وااااااااااااااااااااااااااااااااااااای خدا
نمی تونم دیگه نمی تونم چیزی ببینم.
براش تو وبلاگم نوشتم برید بخونید و دوست داشتید نظر بدید منتظرم
www.ninigooloo1389.blogfa.com

ساخت کد صوتی آنلاین

عزیزم میدونم برای همه خیلی سخته اما روزگار همینه این برای ماهاست تا بدونیم قدر همین چند دقیقه کنار هم بودن رو بدونیم من فدات بشم غصه نخور عزیزم
سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی*********************** عشق محمد بس است و آل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مارال جونم غصه نخور مشیت خدا این بوده درسته که سهل انگاری مسئولان هم دخیل بوده ولی دیگه از دست من و تو کاری بر نمیا جز دعا برای شادی روحشون
غصه نخور و هرگز هرگز هرگز نا شکری خدا رو نکن قوی باش و به فکر خانواده ات هم باش که از غم تو اونا هم غمگین میشن
خدا به همه خانواده های داغدار و به تو دوست خوبم صبر بده
من نمیشناختمشون اما به اندازه خواهر نداشته ام ناراحت شدم خیی سخته الهی بمیرم واسه مادرش
این دنیا خیلی بی وفاست مامان ترنم خیلی امید و آرزو داشته آرزو داشته دندون درآوردن نینیشو ببینه دوست داشته مامان گفتن دخترشو بشنوه راه رفتنشو خندیدنشو اما....
تنها دلخوشیمون اینه که هردو باهم هستن
خداحافظ دوستان عزیزم*لبتون خندون، دلتون شاد ،جیبتون پرپول و خوابتون پر از آرامش
خیلی سخته! خوبیش اینه با هم رفتن! :(

خدا رحمتشون کنه!
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
آخ آخ لیلا جان حرف دلم رو گفتی چه آرزوها داشت واسش تا دیروز براش داشت لالایی می خوند شیر می داد و پشت مانیتور نشسته بود و می نوشت اما حالا نیست. چه زود رفت چه زود رفت
چرا اشکام بند ننمی یاد؟
دوست عزیز نمی شه گفت آروم باش و صبوری کن.....گریه آروم کنندس.......ولی به کل این اتفاق فک کن خواست خدا بوده و مصلحتی که از درک ما خارجه.....واقعا دردناکه ولی اینکه هر 3 باهم بودن هم میشه یه مرحمت الهی براشون باشه.....بلاخره هر آدمی یه روزی میمیره.....اینکه هیچ کدوم از این خونواده کوچیک تو داغ اون یکی نمونده هم یه رحمت......بازم میگم واقعا خیلی سخته.....منی که حتی باهاش آشنا نشدم هم اشک میریزم براشون چه برسه به شما و خونوادهاشون.....