2777
2789
عنوان

مامانا كمكم ميكنين😢دخترم غذا نميخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 71 پست
پسر منم اینطور بود تا ۸ماهگی اصلا غذا نخورد قد و وزنشم روی نمودار رشدش هست بعد اون کم کم خورد الان ...

دختر منم فقط غذای میکس میخوره اگه ی ذره درشت باشن عوق میزنه  همه رو میریزه بیرون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااي چ سخت خيلي بده كه

اره خیلی ناراحتم 

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
منظورتو گرفتم😄😉 ببین از الان کم کم بهش غذا بده و به مرور زیادش کن اگه نخورد بزور ندیش اینا رو انجا ...

عه يعني به زور بدم بد غذا ميشه؟؟

متاسفانه چند بار به زور دادم

همسرم عاشقتم  
دختر منم فقط غذای میکس میخوره اگه ی ذره درشت باشن عوق میزنه  همه رو میریزه بیرون

دخترت چند وقتشه؟

پسر من یکسالشه خیلی ناراحت و نگرانم

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
كم كم از حالت ميكس درش بياد هر دفعه كمتر ميكسش كن نميشه؟؟؟

اگه کاملا میکس نباشه چنان استفراغی میکنه که دل آدم خون میشه

دخترت چند وقتشه؟ پسر من یکسالشه خیلی ناراحت و نگرانم

۱۵ هم برج ۱۰ ماهش تموم میشه وزن ۹ ماهگیش ۸۳۰۰ بود میدونم این ماه اصلا وزن اضاف نکرد با اینکه بهتر غذا خورد اخه خیلی سبکه قدشم ۷۲

۱۵ هم برج ۱۰ ماهش تموم میشه وزن ۹ ماهگیش ۸۳۰۰ بود میدونم این ماه اصلا وزن اضاف نکرد با اینکه بهتر غذ ...

خدا حفظش کنه😘

اي واااي

چند وقتشه؟؟

گناه داره كه...

هيوا هم موقع ويتامين خورداش يكي در ميون بالا مياره بس ك بدش مياد

همچين دهنشون قفل ميكنه محكم ميبنده كه نگو

همسرم عاشقتم  

وای وای مث دختر من

البته گوشاتو رو باید میکس کنم برنج خودش تو سوپ له میشه ولی سوپ ماکارونی رو هم باید میکس کنم هویج و سیب زمینی هم رنده میکنم