2777
2789
خوب کسی که دکتری گرفته و 12 سال از درسا دور شده و سنشم بالا رفته شاید نمیخواد ریسک کنه چند سال پشت ک ...

اره با خارح رفتن موافقم .

من نمیدونستم ایشون دکتری دارند . دکتری چه رشته ای ؟ چرا راضی نیستند پس ؟

مگه اونایی که خارج درس میخونن زحمت نمیکشن؟ اونا هم درسهای سنگینی رو پاس میکنن اونم تکست های لاتین.

نه من متوجه نشدم اول . اخه همین چند روز تاپیکایی دیدم که طرف  دیپلم داره و زورش به کنکور نمیرسه حتی رتبه زیر ۵۰۰۰ هم نمیتونه بیاره بعد میپرسه نمیشه صندلی خرید ؟ خوب ادم باید پایه ش قوی باشه تا از پسش بر بیاد . 

تو دانشگاههای خارج از کشور درسته کنکور نداره ولی انقدرررر سخت گیری هست حین تحصیل که ادمایی بی استعداد حتما کم میارن توش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره با خارح رفتن موافقم . من نمیدونستم ایشون دکتری دارند . دکتری چه رشته ای ؟ چرا راضی نیستند پس ؟

منم همین وضعیت رو دارم. با ارشد بیوتک از فردوسی مشهد و لیسانس دانشگاه تهران دو سال بیکار بودم درواقع بیگار بودم دکترا رو هم انصراف دادم ول کردم. تا اینکه این تصمیم رو گرفتم ولی من میخوام دوباره برای کنکور تجربی بخونم.تو دوران بیکاریم از بس حرص خوردم چرا اوضاع رشته های دیگه خرابه و فقط همین رشته ها اوضاعشون تو این کشور جهان سومی خوبه مریض شدم فعلا تحت درمان روانشناسم حالم بهتر شد از تابستون شروع میکنم. قصد دارم تا سه سال همینجور بمونم پشت کنکور تا قبول شم. همزمان تو این 3 سال برای پذیرش هم اقدام کنم. شوهرمم شدیدا مخالفه ولی من تصمیم خودمو گرفتم. دکتری چه رشته ایشو نمیدونم.

نه من متوجه نشدم اول . اخه همین چند روز تاپیکایی دیدم که طرف  دیپلم داره و زورش به کنکور نمیرسه ...

والا باورت میشه اون زمان 12 سال پیش من برای کنکور رتبم شده بود 2900 منطقه 2 - یکی از دوستام شد 17000 اون رفته بود اون زمان دندون مجارستان خوند حالا اون دندانپزشکه اما من بدبخت................چه کسایی دکتر شدن ادم حرصش میگیره. 

منم همین وضعیت رو دارم. با ارشد بیوتک از فردوسی مشهد و لیسانس دانشگاه تهران دو سال بیکار بودم درواقع ...

سه سال وقت نذار براش . زبانتو تقویت کن پذیرش بگیر از خارج کشور . حیفه چندسال وقتتو گذاشتی برای رشته ت . 

چه ربطی داره مگه کنکور ملاک خوبی برای پزشک شدنه؟ کسی که عربی و ادبیات و دینی و زبان و شیمی و زیست با ...

بله شدیدا ملاکه تا حالا نرفتی دکتری که با سهمیه شهدا رفته بالا حتی اسم دارویی که بهش میگیم بنویسه رو بلد نیست سرچ میزنه تو نت پیدا میکنه مسلما کنکور یه چیزیه که حداقل باعث میشه سخت کوش ترین و باهوش ترین افراد برن رشته های سطح بالا حالا بماند یه عده پولشو دارن بدون کنکور میرن خارج میخونن اصلا در مورد اینکه کنکور ملاکه یا نه ارجاعت میدم به همون حرف خودت که گفتی چه کسایی دکتر شدن  و شما ....

بله شدیدا ملاکه تا حالا نرفتی دکتری که با سهمیه شهدا رفته بالا حتی اسم دارویی که بهش میگیم بنویسه رو ...

بازم من میگم ملاک نیست چون یکی که رتبه 2000 میاره پزشکی قبول نمیشه با اونی که 700 میاره قبول میشه خیلی تفاوتی ندارن. اصلا تفاوتی ندارن. شاید یکی استرسی تر باشه. اما اونی که 17000 میاره میره خارج بحثش جداست. وگرنه کنکور به این شکل استرس زا ملاک خوبی نیست.