2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه ربطی داره مگه کنکور ملاک خوبی برای پزشک شدنه؟ کسی که عربی و ادبیات و دینی و زبان و شیمی و زیست بالا بزنه یعنی با جون ادما بازی نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟ اصلش همون درسای پزشکی تو دانشگاه هست که باید خوب پاس کنه. به نظرم کنکور ملاک خوبی برای ورود به پزشکی نیست.

چه ربطی داره مگه کنکور ملاک خوبی برای پزشک شدنه؟ کسی که عربی و ادبیات و دینی و زبان و شیمی و زیست با ...

بالاخره یه معیاری باید باشه . کنکور نقص داره اما بهتر از هیچیه . کسی که نمیتونه بشینه و همت کنه همون ادبیات و دینی و زیست رو بخونه ، فردا لابد تو دانشگاه همت داره درسای پیچیده و طاقت فرسای کتابای مرجع پزشکی رو بخونه ؟!

بالاخره یه معیاری باید باشه . کنکور نقص داره اما بهتر از هیچیه . کسی که نمیتونه بشینه و همت کنه همون ...

خوب کسی که دکتری گرفته و 12 سال از درسا دور شده و سنشم بالا رفته شاید نمیخواد ریسک کنه چند سال پشت کنکور بمونه الان اوضاع مهندسی ها چون خراب شده همه هجوم اوردن سمت تجربی و رقابت زیاده. مطمئنا کسی که 12 سال از دروس دور شده دیگه اون بچه دبیرستانی با پایه قوی نیست باید دو سه سالی بمونه به هدفش برسه. به جاش بره خارج درس بخونه زودتر به هدفش میرسه. 

2810