2777
2789
سلام من 23 سالمه تازه درسم تموم شده خیلی دوست دارم واسه ارشد بخونم از طرفه دیگه هم میخوام واسه نی نی اقدام کنم ( به دلیله اصراره همسرم و علاقش به بچه و ترسه خودم از اینکه مشکلی برام پیش بیاد) 3 ساله ازدواج کردیم ...
اگه خدا بخواد میخوام از فروردین اقدام کنم از طرفی الانم واسه ارشد امروز میخام ثبت نام کنم و شروع کنم بخونم بهمن ازمونش هست ازاد هم ازمونش اردیبهشت هست ... یعنی در واقع اگه شانس باهام یار باشه و خدا بخواد زود باردار بشم زایمانم میفته بهمن یا اسفند ساله اینده یعنی ترمه 2 ارشد 1 ترم دیگش میمونه به غیر از ترمه اخر که پایان نامست ... به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟؟ شما تجربشو داشتین؟؟؟ ممنون میشم تجربتون در اختیارم بذارین
یا حضرت رقیه امید هیچ کسو ناامید نکن  *فاالله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین *
عزیزم من ترم آخر ارشد باردار شدم.با هر سختی بود و با وجود ویار شدید واحدای باقیمانده رو پاس کردم اما چون دکتر بهم استراحت داد دیگه نتونستم برم دنبال کارای پایان نامه چون خیلی رفت و آمد داشت.نی نی هم دوهفته دیگه به دنیا میاد و بعد از عید میرم دنبال کارای پروپوزال و گرفتن منابع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دانشگاه ملی بودین یا پیام نور یا ازاد؟؟؟؟ نسرین جان واست سخت نیست بارداری و درس خوندن و دانشگاه رفتن؟؟؟؟

کیانا جون میشه پایان نامه فاصله توش بیفته ؟؟ مشکلی پیش نمیاد؟؟
من 1ماه بعد از اینکه قبول شدم فهمیدم 3ماهه باردارم ثبت نامم کرده بودم
ترم 1 رو رفتم این ترم مرخصی هستم ( تا 4ترم مرخصی زایمان داری) ترم دیگه میرم تمومش کنم به امید خدا
@2bare_man
چرا عزیزم واقغا سخته مخصوصا اگه شهرستان باشی.من آزاد میخونم ولی این ترم دیگه نتونستم برم سلامتی بچه خیلی مهم تره آدم از این جاده ها و ماشین ها میترسه.پله های دانشگاه از صبح تا شب نشستن رو صندلی حجم بالای درس ها....
مسیتا جون یعنی اگه حینه درس خوندن زایمان کنی تا 4 ترم مرخصی میدن؟؟؟ پس چرا شما استفاده نکردی از مرخصیت ؟؟ مگه با ترمه دیگه درست تموم میشه؟؟ ببخش اینقد سوال کردم ازاد هستی یا دولتی؟؟؟
سلام عزیزم. من ورودی مهر ٩٠ بودم که فهمیدم باردارم. مهر و بهمن ٩٠ رو مرخصی گرفتم چون میخواستم دوران حاملگی آرومی داشته باشم و استرس هیچی رو جنینم تاثیر نذاره. پسرم خرداد به دنیا اومد و مهر امسال چهار ماهه بود که رفتم دانشگاه. ٨ واحد بیشتر بر نداشتم تا رو شیر خوردنش تاثیر نذاره. یعنی الان ٤ تا دو ساعت کلاس دارم که چون فواصل شیر خوردن پسرم ٢ ساعته است خدا رو شکر تا الان همه چی راحت پیش رفته و پسرم هم خیلی آرومه که فکر میکنم نتیجه دوران آروم و بی استرس حاملگی ام باشه.
آدم تا سنش کمه کشش این رو داره چند تا کار باهم انجام بده و مادر خوبی هم باشه . من الان هم درس میخونم هم کار، هم نی نی داری هم خونه داری! البته چند ماهه بی کارگر شدم وگرنه قبلن کار خونه با من نبود فقط غذا میپختم الان که کار خونه هم با خودمه.
من تیر امتحانامو دادم 31 مرداد پسرم بدنیا اومد این ترمم می خواستم برم و ثبت نامم کردم ولی دیدم نمیتونم راحت به بچم شیر بدم

فرقی نداره چه دانشگاهی همشون قانونا 1 ترم قبل از زایمان و 3ترم بعد از زایمان میتونی مرخصی رد کنی

من مشکلی ندارم با درس خوندن تازه رشته من گرافیکه کلی کار عملی داریم ولی الانم که نمیرم کار همکلاسیهامو میگیرم تا نی نی میخوابه میشینم سر اونا
@2bare_man
منم باردارم الان 5 ماه هم هست ترم اول ارشد هم دارم می خونم زایمانم ایشالله اواخر اسفنده ولی من ترجیح می دم برم کلاسها رو و مرخصی هم نمی گیرم...............
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
سلام بچه ها من امسال ارشد قبول شدم و این ترم و مرخصی گرفتم.زایمانم آخر دی ماه ست که بخاطر تداخل با امتحانای پایان ترم مجبوری مرخصی گرفتم.ولی از الان نگران ترم بعدم که باید برم چطور به دخترم شیر بدم.به من گفتن ارشد فقط یه ترم مرخصی میدن.یعنی 3ترم میشه مرخصی زایمان گرفت؟
واسه برگشت آرامش به زندگیم دعا کنید...
عزیزم من ترم 1 ارشد باردار بودم و اسفند ماه زایمان کردم....الان هم تا 2 هفته دیگه دفاع میکنم و درسم تموم میشه اصلا نگران نباش ....سخت نیست اگر مامان یا همسرت بهت کمک کنه که خیلی خوبه اگر سوالی داری بگو عزیزم....من کوهی از تجربه هستم
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
2810