2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قدم ۱۶۶ وزنم ۵۵ راضیم 

چه تفاهمی ...منم دقیقا همینم

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم

۱۶۷-170  

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بنظرم یه خانوم خوشگل و جذاب چاقش یه جور خوشگله لاغرش یه جور بلندش یه جور کوتاهش یه جور گریونش خندونش بی آرایش با آرایش یه خوشگل همه جوره خوشگله ....گرفتین 😁😁😁😁من خودم ۱۷۸ خیلی خوشحالم 😎

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

من قدم ۱۶۹ و نیم 😂😂😂 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
من ۱۶۷م  همینم خیلی دوس دارم.هیچوقت دوس نداشتم بلندتر باشم😂 نمیدونم چرا

منم ١٦٧ قدم خوبه نسبت به اطرافيان 

كفش پاشنه بلند دوست دارم اما معمولا مورد نهي اطرافيان واقع ميشم 😔😔

2810