2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وزنم ۵۱ هست همه به من میگن کوچولو 😁😁 اصلا هم سنم بهم نمیاد

واااای منم خیلی هیکلم ریزه میزه بیبی فیسم تازه باهمه اینا یه پسر2ساله هم دارم  یه جارفته بودم برا کار بعد مقنعه مشکی پوشیده بودم یارو فک میکرد از مدرسه که تعطیل شدم یه راست رفتم اونجا😬

از هیچکی هیچی بعید نیس    حتی کسی که همین الان از ذهنت گذشت      
چون خيلي از اطرافيان بلند تر ميشم ، ميگند چرا كفش پاشنه دار ميپوشي دراز ميشي 😐😐😐 البته من توجهي ...

حالا من یکی از دغدغه هام اینه شوهر قدبلنددددد ازکجا پیدا کنم آخههههههههه؟

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
ولی قدبلندی یه چیزش خیلی بده اونم اینه همون سن پایین میبرنت!!!!! شاید اطرافیانه شما اینجورنباشه ولی ...

اونا دخترای قد بند و درشت هیکلن که زود به بلوغ میرسن اما دخترای قد بلند لاغر که خیلی ظریفن..اتفاقا...

ای بابا...! 
جانا سخن از زبان ما میگوییییییییی . خونواده پدری همه قد بلندن > همه خواهر برادرا به اون سمت کشیدن ...

منم 😭 تو جمع اونا که میرم عین کوتوله هام

اونا دخترای قد بند و درشت هیکلن که زود به بلوغ میرسن اما دخترای قد بلند لاغر که خیلی ظریفن..اتفاقا.. ...

نه بابا اتفاقا بیشتریا لاغرهم بودن من خودم خیلیییی لاغربودم وحشتناک.؟ولی الان ۷۰کیلوام به نظرم خیلی خوبترشدم.اتفاقا دخترایی که زودبه بلوغ میرسن بیشتریا کوتاه میمونن

ماگذشتیم و گذشت آنچه تو باما کردی...توبمان و دگران وای به حال دگران.....😔

و در اخر به عنوان نویسنده ی تاپیک و یه دخی قد بلند(۱۷۰) میخوام بگم.

بنی آدم اعضای یک دیگرند😊😊

ولی قد بلندا یه چیز دیگرند😎😎

لامصبا خیلی جیگرند😍😍

البته ریزه میزه ها هم بسی کیوتن.👧👧

تپلا هم گوگولن...😻😻

اصن دخترای ایرانی همه جوره عششقن👌👍👏👏👏

ای بابا...! 
وااااای الکی نگووووووو😁😁بعد زایمان هم خوش هیکا و کوچولو موندی؟

اره 5تا رفیق دارم فاصله زایمانامون کم بود باهم دیگه اونا همه کف میکنن منو میبینن بعضی هاشون یا پهلو دارن یا شکم 

البته من کار خاصیم نکردم قبل زایماننم همین جوری بودم ولیربعد زایمانم شکم بند گرفتم از تو همون بیمارستان بستم تا20روز بعد فقط برا حمام بازش میکردم

2810