2777
2789
عنوان

شبنم قلی خانی رو چقدر دوست دارید!

| مشاهده متن کامل بحث + 4767 بازدید | 98 پست
آف شدن 😞😐

قبلا ایمیل ها رو جواب میدادن

اخیرا به نی نی یارها میگم میگم ایمیل و تماس با ما

هر دوتا رو هم انجام دادم اما هیچ اثری از رسیدگی نیست

حتی نمیدونم درخواستم خوندن یا نه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
قبلا ایمیل ها رو جواب میدادن اخیرا به نی نی یارها میگم میگم ایمیل و تماس با ما هر دوتا رو هم انجام ...

فکر میکنم نه 😐

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر لیوان آبو از دستشون کشیده که انقدر ابراز انزجار می کنند 

😁😁😁

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

متاسفانه زیاد دوستش ندارم، البته به عنوان هنرپیشه

ولی به نظر خانم محترمیه

برم لینکو بخونم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
والله ایشون هنوز نمیدونن زمین دور خورشید میگرده یا خورشید دور زمین!!!!!!!!! پس وقتم تلف نمیکنم م ...

طرفدارش نیستم ولی خانوم قلی خانی ادم بیسوادی نیست استاد دانشگاه . هول شدن و استرس یا اشتباه تو مصاحبه برای هر کسی پیش میاد

مصرف نت هم واقعا بالا میره 

آره واقعا ....همه کاربرا میگن دیگه نت گوشی جواب نمیده من اکثرا با وای فای میام اما اگه با نت گوشی بیام زود نتم تموم میشه

آره واقعا ....همه کاربرا میگن دیگه نت گوشی جواب نمیده من اکثرا با وای فای میام اما اگه با نت گوشی بی ...

این مشکل خیلی قدیمیه از قبلا تا حالا نه کسی جوابگو بوده نه رسیدگی شده از حالا تا بعدها هم فرقی نمیکنه هیچ کس پاسخگو نیست

استارتر میخوام نی نی یار بشم.چه مراحلی رو باید بگذرونم؟

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

من واقعا ازش خوشم میومد ولی اون دوره که رفت خارج و دیگه بازی نکرد والا از ذهنمون دراومد از موقعی هم که برگشته دیگه من سریال های ایرانی رو نگاه نکردم نظر خاصی داشته باشم ولی در کل یه خانوم با شخصیتِ که در نوع خودش آدم موفقی هم محسوب میشه مصاحبه ی خوبی بود

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣
2810