2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست
سلام همشهری...وای خیلی سخته با بچه کوچیک...خداروشکر الان خوبی
امیدوارم هرروز بهتر بشی
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی...
الی جون واقعا دخترت هنر منده مثل مامان گلش....افرین

وانیا جون هم نقاشیای خوشگلی کشیده..ولی پسر من اصلا استعداد نقاشی نداره..فقط رنگ امیزی رو دوست داره

مامان محیا جون راستش من خدم دنبال یه مهد خوب سمت خونمون هستم....شرمنده یادم رفته شما کدوم سمتین؟ولی مهد دانشگاه(فکرکنم اسمش نشاط باشه) مهد خوبیه البته فکرکنم فقط واسه کارمندای دانشگاه باشه...مهد لعل هم قبلنا شنیدم که خوبه از فلکه خیام به سمت اسمان یه خیابون هست اونجاست
یادم باشد که زیبایی های کوچک را دوست بدارم حتی اگر در میان زشتی های بزرگ باشند
یادم باشد که دیگران را دوست بدارم آن گونه که هستند ، نه آن گونه که می خواهم باشند
یادم باشد که هرگز خود را از دریچه نگاه دیگران ننگرم
که من اگر خود با خویشتن آشتی نکنم هیچ شخصی نمی تواند مرا با خود آشتی دهد
یادم باشد که خودم با خودم مهربان باشم
چرا که شخصی که با خود مهربان نیست نمی تواند با دیگران مهربان باشد

سال نو و بهاری نو را، فرصتی نو برای تازه شدن و بازنگریستن بر چگونه زیستن میبینم!
برای وجود نازنینت در این فرصت نو شوری نو برای ساختن و بهتر زیستن آرزو میکنم.
امیدوارم همیشه سلامت و سرزنده و مهربان و روشن بین باقی بمانی

میدوارم سال 1393 برای تمام دوستان خوبم در این کلوپ سال خوب سالی پر بار و پر برکت و شاد باشه .
همه مان افرادی معمولی هستیم. خسته کننده ایم. شگفت انگیزیم. همه مان خجالتی هستیم. شجاعیم. قهرمانیم. بی پناهیم. فقط به روزش بستگی دارد. برد ملتزر
سلام به همه..سال نو مبارک..امیدوارم سالی پر از خوشی وخیر وبرکت داشته باشین....
اینم امید لحظه تحویل سال
آپلود عکس
کلا امید این ژنش به من رفته که موقع عکاسی کلی ادا درمیاره برای همین یعه عکس صاف وبا شخصیت ندارهاینم ییه نمونش
آپلود عکس

آپلود عکس
سال نو مبارک ایشالا که ساله خوبی برای همه باشه

وای فاطمه چه نقاشیهایی میکشه خیلی با استعداده

وانیای عزیزمم خیلی خوب تونسته نقاشی کنه افرین گلم

سامیار استعدادش تو خرابکاریو شیطنت عالیه تو این چیزا افتضاح وگرنه وحشتناک کنجکاووو باهوشه ولی متاسفانه خیلی منفیه و کارهای بدو زودتر یاد میگیره خیلی از دستش خسته میشیم

الی جون ما تو وایبرو اینا باهم گروه داریم و سرگرمیم بخاطره همین کمتر دیگه اینورا پیدامون میشه

امید جووووونم چقدر خوشگلو اقاووو بزرگ شده فی فی جونم ببوسش

مامی محیا واسرا چشمت روشن بسلامتی
قدم نو رسیده امبارک و ممنت باشه وای وای عکسای فاطمه وانیای عزیزمو تو صفحه های قبل دیدم چه جیگرایی ان والا
فاطمه که تو لباس سنتی خیلی ناناز شده جیگرشووو