2777
2789
عنوان

مامانای نی نی های متولدین مهر 89 بیاین با هم دوست بشیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 391876 بازدید | 10061 پست
نام.................وزن.......قد......کلمات رو واضح میگه؟...........تواناییها............................... شربتهای تقویتی

محمد امین.......14.......100.........بله....................پوشیدن ودر اوردن کفش وشلوار................گاهی زینک

فاطمه یاس**** 12 ........97 .........بله ............پوشیدن کفش لباس و در آوردنشون ..............هیچی
نگاهت با نگاهم کرد برخورد .....خدا مرگت بده حالم بهم خورد [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
[smiley]s/sm_60.gif[/smiley]

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ام.................وزن.......قد......کلمات رو واضح میگه؟...........تواناییها............................... شربتهای تقویتی

محمد امین.......14.......100.........بله....................پوشیدن ودر اوردن کفش وشلوار................گاهی زینک

فاطمه یاس**** 12 ........97 .........بله ............پوشیدن کفش لباس و در آوردنشون ..............هیچی

روشا.......14............98.......بلللههههه........پوشیدن و دراوردن بلیز و کفش و شلوارو جوراب......یورو ویتال

نیکا ....پونزده (پنج کامی خرابه)....102...بله...وشیدن و دراوردن بلیز و کفش و شلوارو جوراب......یورو ویتال
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

ام.................وزن.......قد......کلمات رو واضح میگه؟...........تواناییها............................... شربتهای تقویتی

فاطمه یاس**** 12 ........100 .........بله ............پوشیدن کفش لباس و در آوردنشون ..............هیچی

روشا.......14............98.......بلللههههه........پوشیدن و دراوردن بلیز و کفش و شلوارو جوراب......یورو ویتال

نیکا ....پونزده (پنج کامی خرابه)....102...بله...وشیدن و دراوردن بلیز و کفش و شلوارو جوراب......یورو ویتال
نگاهت با نگاهم کرد برخورد .....خدا مرگت بده حالم بهم خورد [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
[smiley]s/sm_60.gif[/smiley]

فاطمه یاس**** 12 ........100 .........بله ............پوشیدن کفش لباس و در آوردنشون ..............هیچی

بارین.....13/700.......95...........بله............پوشیدن و دراوردن کل لباسها و کفش ..............گاهی فلوگلوبین
نام.................وزن.......قد......کلمات رو واضح میگه؟...........تواناییها............................... شربتهای تقویتی

بارین.....13/700.......95...........بله............پوشیدن و دراوردن کل لباسها و کفش ..............گاهی فروگلوبین

امید......17.5.........99.5.........بله.............پوشیدن ودر اوردن شلوار وجوراب وکفش............فعلا هیچی
سلام...
مامی محیا به هسلامتی انشاا... هر چی که هست تنش سالم باشه....
همسری من ججدیدا میگه اگر دومیو میخواییم باید زودتر اقدام کنیم تا فاصله سنیشون زیاد نباشه..ولی من هنوز نمیخوام...

امید جدیدا خیلی نق نقو شده..همش ئنبال اینکه بره خونه همسایه هامون که فامیل هستن....یه اخلاق بد هم که پیدا کرده اگر کسی بهش بگه این کارو نکن مخصوصا تو جمع ومهمونی شدیدا بهش برمیخوره وناراحت میشه وگریه میکنه....

من امیدو نزدیک سه سالگیش بردم چشم پزشک..احساس میکردم یک چشمش کوچیکتره ووچون تو دوسالگیش بدجوری بالای چشمش ضربه خورده بودبردم معاینه کرد وخدارو شکر مشکلی نداشت....
سلام..قربون این پسرودخترای ناز برم...خیلی بزرگ شدن..یادتونه چه عکساسس میذاشتیم اولا..یادش بخیر

مریم جدولی اومد دوباره جدول گذاشت برامونهههههههه
من که نه قد دارم نه وزن..هر وقترفتم بهداشت میذارم براتون...

مهدی رو چند روز پیش بردمدندونپزشکی دوتادندون شیری آسیاب پایینشو پر کردالبته سطحی بود وخیلی عمیق نشده بودوخداروشکر پسرمون حس غرور پسرونه گرفتش گریه نکرد...و البته من تو اتاق نرفتم باباش رفت..بعد عین مردا گفت منبزرگ شدم گریه نکردم فقط سرفه کردم

دیگه چی بگم خوش به حال محیا جون که خدا دوتادختر خوشگل بهش داده..انشالله دومی همبه سلامتی دنیا بیاد

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=21635
کلوپ فروش
نام.............وزن.......قد......کلمات رو واضح میگه؟........تواناییها............................... شربتهای تقویتی

محمد امین.....14.......100.........بله....................پوشیدن ودر اوردن کفش وشلوار................گاهی زینک

فاطمه یاس***12 ........100 .........بله ...............پوشیدن کفش لباس و در آوردنشون ..............هیچی

روشا..........14............98.......بلللههههه..........پوشیدن و دراوردن بلیز و کفش و شلوارو جوراب......یورو ویتال

نیکا ...........15...........102.........بله...............پوشیدن و دراوردن بلیز و کفش و شلوارو جوراب......یورو ویتال

بارین.....13/700.......95...........بله..................پوشیدن و دراوردن کل لباسها و کفش ..............گاهی فروگلوبین

امید......17.5.........99.5.........بله................پوشیدن ودر اوردن شلوار وجوراب وکفش............فعلا هیچی

فاطمه......15...........95..........بله........پوشیدن و در آوردن شلوار و جوراب و کفش......دکتر بهش زینک و اسماویت داده
هانی‏ ‏جون‏ ‏تنبلی‏ ‏چیه....دلم‏ میخواد‏ ‏امید‏ ‏تو‏ ‏ارامش‏ ‏بزرگ‏ ‏بشه‏ ‏نه‏ ‏استرس‏ ‏من‏ ‏کلا‏ ‏اعصابم‏ ‏ضعیفه...تازه‏ ‏علت‏ ‏اصلیش‏ ‏اینکه‏ ‏من‏ ‏وهمسری‏ ‏فامیلیم‏ ‏از‏ ‏سلامتیش‏ ‏نگرانیم
الی‏ ‏جون‏ ‏نگران‏ ‏قدش‏ ‏نباش‏ ‏امید‏ ‏هم‏ ‏زیاد‏ ‏بلند‏ ‏نیست‏ ‏اخه‏ ‏دیگه‏ ‏از‏ ‏من‏ ‏وباباش‏ ‏که‏ ‏بلند‏ ‏تر‏ ‏نمشه....قد‏ ‏خودت‏ ‏وهمسری‏ ‏چطوره