2777
2789
با سلام
امروز به من درخواست کاری شده که برای اینده دخترم مفید خواهد بود، زمان شروع کار دخترم سه ماهه خواهد بود، نمیدونم ایا میتونم نوزاد سه ماهه را با مادرم بزارم و برم سر کار یا نه، امکان تغییر زمان شروع کار را هم ندارم،
زیباترین لحظه زندگیم،لحظه دیدن کوچولویی بود که از وجودم آمد و رنگ دنیامو عوض کرد.
رزالینم با حضورت به زندگی ما رنگ تازه ای بخشیدی.
سلام آره قبول کن حتما من از دو ماهگی دخترم رفتم سر کار تا 3 هفته پیش میبردمش پیش مامانم بعد از اون

میذازم پیش مادر شوهرم تمام سفارشا رو هم بهشون میکنم

البته بستگی داره چند ساعت سر کار باشی

اگه شیر خودتو میدی خوب یکم سختتر میشه باید به اندازه بدوشی
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا بجه ها 7 ta 3 هست ، مساله مالی نیست، اما من ایران نیستم و تنهایی عزیتم میکنه علت دوم اینجا که میخوام کار کنم مدرسه هست و از بهترین مدارس بین الملل و مزایا خواهد داشت برای دخترم،،،،اما نمیدونم مامانم جقدر طاقت بیاره اینجا بمونه
زیباترین لحظه زندگیم،لحظه دیدن کوچولویی بود که از وجودم آمد و رنگ دنیامو عوض کرد.
رزالینم با حضورت به زندگی ما رنگ تازه ای بخشیدی.