2777
2789
عنوان

از دست دادن عروسمون که فقط چهل روز از عقدش گذشته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 15716 بازدید | 163 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حناراست میگه....
دوست قدیمی ما باوجود داشتن دوتادختر دوقلو.....وقتی فهمید سرطان خون داره درعرض 3روز دختراشو تنها گذاشت ورفت...
یه دوش آب گرم...یه لباس راحت...یه موسیقی ملایم....یه چای تازه دم...به درک که خیلی ازمشکلات حل نمیشه....
من هیچ وقت دلم نمی خواد کسی رو ناراحت کنم یا خدای نکرده با عث آزار و اذیت کسی بشم قصدم فقط کمک گرفتن برای ختم قرآن بود که آخر سالی به یاد اموات و گذشتگانمون باشیم چه بسا چند وقت دیگه یکی بیاد خبر منو بده
اگر فکر می کنید کسی اذیت میشه همین الان حذفش می کنم عزیزم
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
مرسی ایسوجان
بله سرطان خون که یهو پلاکت خوش اومد پایین و نمی تونست خوب نفس بکشه
خدا انشالله همه مریضا رو شفا بده و هیچ خانواده ای داغ جوون نبینن همیشه از اسفند ماه می ترسم و دعا میکردم هیچ خانواده ای شب عیدی عزادار نباشه
البته خیلیا به ما گفتن چشمشون کردن و بیماری فقط یه بهانه بوده
دوست منم چند ماه پیش بر اثر سرطان خون فوت کرد. 22 سالش بود.

وقتی دکترا بیماریشو تشخیص دادن کار از کار گذشته بود. گفتن بدخیمه نوعش. آوردنش خونه بعد از شیمی درمانی. تو خونه فوت کرد.
آرهیتا جان زن داداش من چون خواهرزاده همسرمه و خوب می شناسمش میگم قبلش علائمی نداشته خیلی حساس بود تا سرما می خورد سریع می رفت دکتر اما ایندفعه اجل مهلتش نداد متاسفانه
مرسی گلی عزیزم
روز جمعه از اذان صبح تا اذان مغریب هر کی هر جزئی رو قبول کرده بخونه
شما اگر موافق باشی الان میرم و تو وبلاگم براتون جزء4 رو ثبت می کنم
موافقین؟