2777
2789
عنوان

آموزش رانندگی (خصوصی)

1845 بازدید | 6 پست
سلام دوستان
من هفده سال پیش گواهینامه گرفتم. ولی متاسفانه تنها به عنوان کارت شناسایی استفاده شده. خیلی میترسم از رانندگی. اما الان با بچه احساس میکنم خیلی لازمه بشینم پشت فرمون . از آگهی های روزنامه جایی زنگ زدم که با ماشین خودش . بدون کلاج و ترمز کمکی یاد میداد و گفت جلسه دوساعته میشه سی هزار تومان.
حالا سئوالم این بود که آیا کسی از این روش استفاده کرده و توصیه میکنه یا نه؟
کسی از قیمت ها خبر داره؟
من این مورد را نمیشناسم و از روزنامه است اگر یک خانم که به کارش اطمینان دارید معرفی کنید ممنون میشم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام مامان سپید عزیز.
منهم با مهشید جون موافقم رو خودت کار کن اگه امکانش رو داری ماشین رو ببر بیرون و آروم آروم محدوده گردشت رو بیشتر کن.من خودم هم مثل شما بودم و دوستهام کلی تشویقم می کردن اما جرأت نداشتم با اینکه 9ساله گواهینامه گرفتم.(تصمیم داشتم برم پیش یه روانشناس)اما یه دفعه بدون اینکه به همسرم بگم سوار ماشین شدم و اومدم اداره.باور کن فقط همون یه دفعه باعث شد ترسم بریزه و الان راحت سوار میشم و میرم بیرون و میام اداره.
باران باشد...تو باشی و... یک خیابان بی انتها ...به دنیا می گویم خداحافظ.

عزیزم من با ی مربی گرفتم به نام اقای رمضانی، خیلی خوب اموزش میده، اصلا هول نمیشی تو اموزشش، خیلی خوش اخلاقه، در ضمن اعتماد به نفستتو عالی میبره بالا، و مهمترین مزیتش اینکه بدون پدال یا با خودروی خودت از همون جلسه اول اموزش میده که باعث میشه ترست کامل از بین بره، خیلی هم دلسوزه، من خیلی از رانندگی میترسیدم که با ایشون کلاس برداشتم و واقعا فکرشو نمیکردم راننده بشم ولی الان براحتی رانندگی میکنم، خدا خیرش بده، شماره تماسشو براتون میزارم ۰۹۱۲۴۳۵۰۳۴۴

آموزشگاه رانندگی پارس می تونید شهریه رو اقساطی بدید و   آموزش رانندگی خصوصی ببینید 

بهترین آموزشگاه رانندگی در شرق ،آموزشگاه رانندگی پارس

شهریه اقساط بدون بهره

۰۲۱۳۳۳۳۴۰۶۰

پیروزی- نبش پرواز - کوچه کریمی سرشت - پلاک یک -طبقه ۲

مربی خوبشم هم آقای جوام