2777
2789
شوهرتون هنوز به این درجه از کمال و شعور نرسیده که جنسیت بچه مهم نیست؟؟ خدایا بنده هات چرا انقدرررر ...

عزيزم اينقدر تند نرو شايد دوست دارن جنسشون جور بشه. تو اين دوره زمونه كه مث قديم نميشه هي بچه اورد تا هم پسر داشته باشي هم دختر.

شوهرتون هنوز به این درجه از کمال و شعور نرسیده که جنسیت بچه مهم نیست؟؟ خدایا بنده هات چرا انقدرررر ...

شوهرم عاشق دخترمه ولى ميگه پسر اين يكى چون سر اولى گفته بودن پسر چه ميدونم پسر هم دلش ميخواد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خو اگه جنسیت نباید مهم باشه چرا شما انقدر دختر دوست دارید؟ به نظرم طبیعیه اینکه آدم دوست داشته باشه دختر یا پسر باشه بچه اش مهم اینه بعد از اینکه فهمید جنسیت چیه شکر گذار باشه 

شوهرم عاشق دخترمه ولى ميگه پسر اين يكى چون سر اولى گفته بودن پسر چه ميدونم پسر هم دلش ميخواد

اینکه پسر دلش میخاد اصلااا اشکال نداره چون این سلیقه ایه.  اما اینکه بچت دختر باشه و ناراحت بشه این بده. 

بچه از وجود آدمه نباید ناشکر بود

هییییس!! نی نی سایتی ها  فریاد نمی زنند!😒😏
عزيزم اينقدر تند نرو شايد دوست دارن جنسشون جور بشه. تو اين دوره زمونه كه مث قديم نميشه هي بچه اورد ت ...

دقيقا مخصوصا با اين مشكلات من همسرم وكيل يعنى خودش خوب ميدونه جنسيت به ما خانوم ها ربط نداره ولى خوب پسر خيلى دوست داره ضمن اينكه هر شب بايد كنار دخترم بخواب روزى چندبار زنگ ميزنه به خونه تا صدا دخترمو بشنوه

خو اگه جنسیت نباید مهم باشه چرا شما انقدر دختر دوست دارید؟ به نظرم طبیعیه اینکه آدم دوست داشته باشه ...

اره منو همسرم عاشق دختریم.  اما اگه من باردار بشم ک بچم پسر باشه اصلا ناراحت نمیشم چون اینم از وجودمه. 

اما استارتر میگه اگه دختر باشه میخوره تو ذوق همسرم . این غلطه.  

هییییس!! نی نی سایتی ها  فریاد نمی زنند!😒😏

بچه اولم دختره

دومیوکه باردارشدم شوهرم همش آرزومیکرد دختر باشه

الانم خیلی خوشحاله

جنسیت واسش فرق نداشت ولی انقدرررر دخترم دوستش داره وباهم رابطشون خوبه میگه اگه بارداریت سخت نبود هشت تادختر دیگه میخواستم

شما واسش با زبون خوش توضیح بده که خدا هرچی صلاح بدونه میده ، حالا انشالله که بچه دومتون پسر باشه که همسرتون به ارزوش برسه .. ولی واقعا واسه ما خانوم ها هیچ فرقی نداره ..

انشالله که این یگی پسر باشه تا جنستون جورشه.منم یه دختر دارم یه پسر

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو

پرنسس دلش میخواست 

خدا هم بهمون یه پرنسس داد💞💞💞

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
بچه ها من خاله هام دو قلوان عموهای مامانم هر کدوم ی جفت دوقلو دارن بنظرتون ممکنه بچه منم دوقلو بشه؟

منم عمه دو قلو داشتم.. خودمم دو قلو بودم تو شكم مامانم.. ولي خودم الان يه قل دارم فداش بشم😍

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍