2777
2789
عنوان

دوستان چرا پسر یک نیم ساله ام مرتب مریض میشه؟کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 64 پست
تو خونتون دوربین مداربسته بذارین اگه خدایی نکرده پرستار سهل انگاری میکنه دیگه میترسه و کارشو تکرار ن ...

پرستار کنار مادرم هست .مادرم نظارت میکنه .مثلا ناخن بلند یا کاشت ناخن میگید نداشته باشه؟خسته شدم هی گفتم با رژ نبوسش.با دست که گوش زدی .نگیرش

دیگه به توصیه بقیه شروع کردم زینک بدم یکی دوماهی.میگن بچه رو قوی میکنه.ولی بع نظرم بچه ها بیشتر از,ک ...

زینک الان دارم میدم.الان روزی سه بار میدم دکتر توی هر بار مریضی میده که بدم .شما ادامه دادی؟

در ضمن ویتامینهاش که بهداشت میده میدی همیشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای دختر منم ۱۷ ماهشه.از,مهر پارسال حتما ماهی یبار,مریض شده همراه با تب بالا.منم خسته شدم.منم شاغلم. ...

تب بالا.شب بیداری مرخصی گرفتن .نگران بچه بودن .استرس تب.هی شیاف.دلم برای پسرم کباب میشه میبینمش توی تب میسوزه هی میگم من مادر خودخواهی هستم

زینک الان دارم میدم.الان روزی سه بار میدم دکتر توی هر بار مریضی میده که بدم .شما ادامه دادی؟ در ضمن ...

روری سه بار چرا?من روزی یبار دوسیسی.

نه راستش ویتامیناشو مرتب نمیدم.آهن رو باید مرتب یدم دیگه.ولی سعی میکنم گوشت و ابگوشت و میوه بیستر بدم از این به بعد

سیر و عسل خیلی خوبه برای قوی شدن سیستم ایمنی البته برا بچه نمدونم

به نظرت پسرم اینا رو میخروه کلن بچه بدغذایی هست مثلا مشکل صبونه دادنش رو دارم که چی بخوره یه روز تخم مرغ میخوره یک روز نمیخوره .با بیسکویت بدست صبونه رو سر میکنه .شیر خشک هم نمیخوره .میمونه نهار که بابقیه بخوره .ولی دکتر میگه وزنش خوبه .12.600 الان هست

پرستار کنار مادرم هست .مادرم نظارت میکنه .مثلا ناخن بلند یا کاشت ناخن میگید نداشته باشه؟خسته شدم هی ...

سلام عزیزم هر چی بچه رو استرلیزتر بار بیاری بیشتر مریض میشی بچه احتیاج به هوا پاک و آفتاب داره بخصوص آفتاب و البته یه شربت هست تقویت سیستم ایمنی میکنه اونم خوبه من پسر اولم خیلی مریض میشد بس که پاستوریز بود ولی پسر دوممو اصلا اینجوریبار نیوردم اتفاقا خیلی قویتر و متر مریض میشه

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
روری سه بار چرا?من روزی یبار دوسیسی. نه راستش ویتامیناشو مرتب نمیدم.آهن رو باید مرتب یدم دیگه.ولی س ...

اره منم ویتامیناش رو نمیدم .یهو نمیدم .

بچه من بدغذا هم هست .شیر خشک میخوره بچه تون چند ماهه هست وزنش چقدره

تب بالا.شب بیداری مرخصی گرفتن .نگران بچه بودن .استرس تب.هی شیاف.دلم برای پسرم کباب میشه میبینمش توی ...

دقیقا مثه دختر من😔😔😔

بخدا همش توهم تب دارم.همش چکش میکنم.وسواس گرفتم دیگه.تنم میلرزه.دفه قبل تبش تا نزدیک ۴۰ درجه رفت با بروفن هم پایین نمیومد بردم بیمارستان بستری کردن شیاف دیکلوفناک ۵۰ دادن اومد پایین

سلام عزیزم هر چی بچه رو استرلیزتر بار بیاری بیشتر مریض میشی بچه احتیاج به هوا پاک و آفتاب داره بخصوص ...

الان کلن به در دیوار شک دارم فکر میکنم پر ویروسن.که بچه ام اینقدر مریض میشه. سرزنش اطرافیان بیشتر ازارم میده

اره منم ویتامیناش رو نمیدم .یهو نمیدم . بچه من بدغذا هم هست .شیر خشک میخوره بچه تون چند ماهه هست وز ...

دختر من هم شیر مادر میخوره هم شیر خشک.وزنشم خوبه الان حدود ۱۱۶۰۰ هست.۱۷ ماهش,تموم شده

دقیقا مثه دختر من😔😔😔 بخدا همش توهم تب دارم.همش چکش میکنم.وسواس گرفتم دیگه.تنم میلرزه.دفه قبل تبش ...

اخی عزیزم.

شیاف هم مرتب میزاشتم .هر چهار ساعت یکبار.اسهال شد. دوباره گیره اسهال که اسهالش بره.

الان کلن به در دیوار شک دارم فکر میکنم پر ویروسن.که بچه ام اینقدر مریض میشه. سرزنش اطرافیان بیشتر از ...

توجه نکن فکرتو راحت کن بابا دوروز دیگه بزرگ.میشه اصلا دیگه این روزا یادت نمیاد از آفتاب و هوای پاک غافل نشو آفتاب معجزه میکنه 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
الان کلن به در دیوار شک دارم فکر میکنم پر ویروسن.که بچه ام اینقدر مریض میشه. سرزنش اطرافیان بیشتر از ...

من ایتطور شدم دیروز سه تا پتو شستم.همش رو بالشتایاشو تشک و لحافاشو میشورم.صدبار دستاشو میشورم.به نظرم به سیستم بدنشون بستگی داره.بعدم اگه بچه رو زیاد بوس کنن مریض میشه چون اینا حساسن

دختر من هم شیر مادر میخوره هم شیر خشک.وزنشم خوبه الان حدود ۱۱۶۰۰ هست.۱۷ ماهش,تموم شده

فکر کنم پسرا وزنشون باید بیشتر باشه .تعجبم از این دکترا .به من میگه همین وزن 12600 رو تا دوسالگی هم حفظ کنه  خوبه .میگم اقای دکتر پسرم شیر خشک نخورد .الان منتظر میمونه تا عصری از کار بیام شیر بدم .در طول روز هم غذا فقط میلش بکشه نهار میخوره و شاید صبونه بخوره یا نخوره .این خوب نیست .میگه وزنش خوبه .وای از این نظریه ها

2810