2777
2789
نه عزیزم باید حتما حضوری باشه  

سلام عزیزم وقتتون بخیر...خداروشکز بچتون بیش فعال نیس.دختر من سه سال و هفت ماهشه از تقریبا یک سال و نیمی به قدری شیطونی میکنه که قابل کنترل نیس.رو مبلا راه میره دوس داره رو دسته مبل بشینه تو مغازه ها به همههههه چیز دست میزنه بازی مورد علاقش بازی با قیچی و پاره کردن هرچیزیه که دم دستش باشه‌‌‌...غذا خوردنش حرف زدنش شعر و قصه یادگرفتنش عالیهههه...برنامه های مورد علاقشو با دقت تمام نگاه میکنه اما وقتی دیگه تکراری بشه براش نمیشینه نگاه کنه تو همه چیز ریاست میکنه بچه هارو دائم بغل میکنه...بردمش پیش مشاور گفت تا پنج‌سالگی تشخیص داده نمیشه بیش فعالی‌...نظرشما چیه؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم وقتتون بخیر...خداروشکز بچتون بیش فعال نیس.دختر من سه سال و هفت ماهشه از تقریبا یک سال و ن ...

سلام عزیزم حتما ببرش پیش متخصص نوار مغز و چند تا تست ازش میگیرن معلوم میشه هست یا نیست اتفاقا تو 5سالگی خیلی بهتره وقت داره تا درمان بشه البته اگه مشکلی داشته باشه

تشخیص این مشکل خیلی سخته پیش هر کسی نبرش چون همشون  دستگاههای پیشرفته واسه تشخیص این موضوع ندارن و فقط با شنیدن حرفای شما ممکنه تشخیص اشتباه بدن و دارو بدن که اگه اشتباه کرده باشن دارو عوارض داره براش

اگه میتونی بیای شیراز تا نشونی دکتر رو بهت بدم

شیراز قطب پزشکی کشوره بهترین دکترا تو همه زمینه ای اینجاهستن 

سلام عزیزم حتما ببرش پیش متخصص نوار مغز و چند تا تست ازش میگیرن معلوم میشه هست یا نیست اتفاقا تو 5سا ...

من مشهدم عزیزم و واقعا شیراز اوردنش برام سخته...باید حتما نوارمغز گرفته بشه؟؟؟مرسی که جواب دادید

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

سلام به دوستان عزیز

در مورد ارزیابی و اطلاعات راجع به کودکان با اختلالات یاد گیری و بیش فعالی و ... میتوانید با مجموعه ترانه زندگی در ارتباط باشید

متخصصین ما آماده خدمت رسانی به شما هستند .

وب سایت ترانه زندگی