2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
سمیرا جون
والا من خودم وقتى اسپرى میزنم به پوستم تا 2 ساعت قرمز میمونه جاش
دیگه واى به حال پوست نازک این فسقلى ها
اگه خیلى نگرانى ببر دکتر
البته به نظر من بهتره دکتر خودش ببرى نه دکتر پوست! چون پوست حساس به دارو هم حساسه..
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
مامان آریا جونممممم
پازل خیلى داره اما اشکال پسر من اینه که خیلى زود هر اسباب بازى جذابیتش رو از دست میده
مثلا اگر یه پازل رو 2 بار درست کنه دیگه طرفش نمیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

shnia جون کارتها رو از انقلاب گرفتم اندازه کارتهاش تقریبا اندازه ورقه A4 است اما کمی بزرگتر
نوشته: سیمین بازرگان و مصطفی رحماندوست و....

یه کارتهایی هم هست از گلدونه گرفتم که کوچولوس و اشکال هندسی و رنگها رو از رو اون بهش یاد دادم

سلام به همه مامانای خوب . دختر من اصلاً حوصله ی یادگیری نداره. پسرم وقتی کوچیک بود خیلی باهاش کار می کردم و خودش هم علاقه نشون می داد. ولی دخترم خیلی خوشش نمیاد. وقتی می خوام چیزی بهش یاد بدم زود خسته میشه. پسرم توی این سن کلی پازل داشت و خیلی سریع درست می کرد به طوری که الان حدود 50 تا 60 تا پازل مختلف داره. و چون دیدم که خیلی سریع انجام می ده و براش خیلی ساده است دیگه براش نخریدم ولی دخترم اصلاً به این جور کارها علاقه نداره برای همین من هم خیلی در این مورد سربه سرش نمی ذارم. مثلاً پسرم تقریباً در سن 5/2 سالگی تا پنجاه را بدون کمک می شمرد و تا 100 هم با کمک می شمرد ولی دخترم تا سه را هم حاضر نیست یاد بگیره. مثلاً پسرم 5/2 سالگی و بدون دردسر دستشویی اش را خبر داد ولی دختر شیطونم 3 سالش بود و با کلی دردسر و حرص کامل خبر داد و بعد از این که تمام خونه را نجس و کثیف کرد.

سمیرا جون اگه می بینی که حوصله داره و زود خسته نمیشه که باهاش کار کن . بازی های فکری براش بگیر و باهاش بازی کن . پازل های مختلف بگیر و باهاش کار کن. پسرم دو سالش که بود یه پکیج آموزشی براش گرفتم که شامل کلمه های مختلف بود و باهاش کم کم کار کردم و در سن 2 سالگی چند کلمه را یاد گرفت و کلمه های مامان ، بابا و آب را از همون موقع یاد گرفت و ملکه ی ذهنش شده ولی دخترم هرچه باهاش کار کردم دیدم علاقه ای نداره برای همین هم من دیگه بهش یاد ندادم. چند وقتی بیشتر نیست که رنگ ها را یاد گرفته درصورتی که پسرم 2 سالگی کلی از رنگ ها را یاد گرفته بود. اگه خودش علاقه نشون داد کمکش کن وگرنه به نظر من سربه سرش نذار چون زده میشه البته این نظر منه . امیدوارم که موفق باشی
ممنون مامان رژین جان خوبم . پازل چوبی با حرف لاتین و با هر شکل دیگه ای .. یه بار که کنارش می شینم دفعه دیگه خودش خیلی راحت انجام می ده به قول ماریلا جون بعد دلش رو می زنه ...من چند تا عکس از پازل چوبی ها می ذارم ..
img98.com Image Upload Centerimg98.com Image Upload Centerimg98.com Image Upload Center
img98.com Image Upload Centerimg98.com Image Upload Centerimg98.com Image Upload Centerimg98.com Image Upload Center

ماریلا جون خواهر خوب این نشون می ده دنیل جون خیلی باهوشه :) من هر چند وقت یه سری از پازل ها و کلا اسباب بازیاش رو قایم می کنم و بعد از یه مدتی دوباره بهش می دم چون اگه همش جلو چشمش باشه دیگه نمی خواد بازی کنه.. در مجموع چون سه سالگی شروع اجتماعی شدن کودک هست بهتر مشغول به ورزش و کارهای حرکتی و حتی گروهی بشن .. ژیمناستیک تمرکزشون رو زیاد می کنه .. ماریلا جون چرا نمی فرستیش ژیمناستیک؟ اعتماد به نفسشون هم با ورزش خیلی زیاد می شه
آخر کلاس داستان خونی به آریا اینا یه مدل ساده کاردستی می دن و ازشون می خوان که مثل اون درست کنن آریا خیلی دوست داره چون فرصت می کنه با چسب و قیچی و مداد رنگی پنبه و یا چوب کار کنه .. من هم گاهی تو خونه باهاش این کارها رو می کنم در هماهنگ کردن دستهاشون و تمرکزفکریشون هم تاثیر داره
غزال جون
الان تو مهدشون کاردستى با چسب و.. درست میکنن و یه نیم ساعتى هم میبرنشون جیم.. ولى خودم هم دارم به یه کلاس گروهى که تحرک داشته باشه فکر میکنم یه کلاس مقدماتى واسه موزیک هست که با رقص و تحرک بچه ها رو با نت آشنا میکنن..منتها فکر کنم که باید یه روز مهد رو نذارم بره که به این کلاس برسه و خسته نشه..
شاید همین رو بذارم بره

یه سوال : من شنیده بودم که ژیمناستیک به خاطر فرسایشى که تو استخوانها و غضروف ها ایجاد میکنه چندان مناسب نیست..البته میدونم که اکثر ورزش ها این حالت رو ایجاد میکنن

کلا نظر شما دوستان چیه؟ چه ورزشى رو واسه این سن توصیه میکنید؟
شنا.. رو بچه من که خیلی جواب داده البته من براش مربی نگرفتم فعلا خودش با مامانم میره استخر تیوپ هم دورشه برای فروردین به بعد که کمی هوا گرمتر بشه مربی میگیرم فعلا میخوام با آب آشنا بشه کم کم تیوپو بر داره بعدا" . من و خواهرام و برادرم هم همینجوری شروع کردیم بعد شنا و شیرجه رو یاد گرفتیم.
البته شوشو میگه کاراته من مخالفم شدید همینجوری تو سنیه که درگیر میشه کلاس کاراته هم بره حتما" من میشم کیسه بوکسش:)
ماریلا جونم من اطلاعات خاصی در خصوص تاثیر ژیمناستیک بر مفصل نشنیدم فقط این رو می دونم که تا قبل از 7 سالگی خیلی بهتر هست که کودک در گیر هیچ نوع رقابت و جدیتی در ورزش نشه و تمرینات شدید مسابقه ای نداشته باشه و ورزش صرفا به عنوان بازی و تحرک باشه .. فکر نمی کنم یه جلسه در هفته بهشون آسیبی بزنه اگه تو مهدشون جیم دارن که خوب خودش خیلی خوبه ..........
شنا هم که علاوه بر ماهیت ورزشی اش به نظر من یکی از ضروریاتی هست که هر آدمی باید بدونه چه بهتر که تو بچگی یاد بگیرن ..

تا خودشون بزرگ بشن و برن دنبال علاقشون ....

راستی ماریلا جون کنجکاو شدم بدونم اونجا با دنیل به چه زبونی حرف می زنن؟ یعنی مهد یا این کلاس ها که می گین به زبون انگلیسیه یا زبون خود اماراتی ها ؟
غزال جونم
در واقع میشه گفت اینجا انگلیسى , زبان اول براى برقرارى ارتباطه و همه مدارس و مهد کودک ها و هر کلاس آموزشى دیگه اى انگلیش زبان هستن
فقط 20 % از جمعیت امارات رو بومى ها تشکیل میدن و بقیه مهاجر هستن

البته مثل هر جاى دیگه مدارس فرانسوى و غیره هم هست... فکر کنم که مدارس دولتى و در واقع ملى براى بومى هاى اینجا ، عربى زبان باشن که خب به موازاتش رو انگلیسى تاکید خیلى زیادى دارن...

مهد ها و مدارس انگلیش زبان هم در 2 نوع امریکن و بریتیش هستن که البته من هنوز در اینکه کدومش بهتره شک دارم.. چون اینجا بچه ها از 4 سالگى مدرسه رو شروع میکنن باید زودتر تصمیم بگیرم

با شنا خیلییییى موافقم

ما فکر میکنیم که دنیل تو ورزش هاى رزمى هم خیلى مستعده ... راستش من همیشه پیش از بچه دار شدن مصمم بودم که بچه یه ورزشى که به دفاع از خودش کمک کنه یاد بگیره
راستى بعضى روز هاى هفته هم نیم ساعتى در روز باهاشون فرانسه و نیم ساعت هم عربى کار میکنن
سلام به همگی-دختر من حدود 1.5 سالگی اعداد رو تا 10 می نوشتیم و مگفتیم مثلا 10 کدومه نشون می داد.بعد از یکی دو ماه روی اعداد دست مذاشتیم می گفت چنده البیته تا 10.حدود دو سالگی تا 20 رو می شمرد.الان که 3.5 سالش هست تا 40 مشماره بدون کمک و تا 80 هم با کمک می شماره.اعداد 10 و 7 و 1 رو می تونه بنویسه.نقاشی اش هم خوب 1.5 ساله که بود آدم می کشید.الان هم نقاشی اش خوب.ولی مشکلی که دارم اینه که با توجه به قدش که102 هست وزنش 19.5 هست و کمی تپل هست .می ترسم در آینده چاق بشه.یک مریضی جدی هم داره اونم عفونت گوشش هست پارسال وی تی گذاشتیم و لوزه سومش رو عمل کرد.حالا امسال باید لوزه های حلقی اش رو در بیاریم.گریهههههههههههههه
گریههههههههههههههههه
LilySlim Weight loss tickers
ها ! این که بگفتی یعنی چه؟؟؟
طلوع جان پسر منم لوزه سوم داره ولی عفونت گوش نداره بعدش هم وی تی چیه؟؟؟ تو حلقش گذاشتن چیه؟؟ حالا باید درش بیارن چیه؟؟؟ میشه کمی توضیح بدی؟؟
درمورد اینکه میگی تپلیه بنظر من هله هوله رو از الان از غذاش حذف کنی بهتره تا اینکه بعدن بچه رو رژیم بدی در آینده.... شاید هم به چشم شماها تپلیه:) تپلیهاشو گاز گازی کن حالشو ببر.