2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
برای رفع یبوست دختر گلت از خشکبار استفاده کن همه بچه ها دوست دارن مثل قیصی انجیر آلو ... جزو برنامه روزانش بزار برای سال دیگه اش هم آلبالو و توت فرنگی و شاتوت به فصلش فریزری کن عالییییییییییه... پسر من عاشقشه ولی من کم فریزی کردم بیرونم منجمد شدشو ندیدم .
ضمنا" کره و روغن زیتون برای 1 بار شکمو راه میندازه و خودش یبوست زا هست....
خواب دیدن با فکر و تصور تو بیداری فرق داره من از حرفای شما اینطور برداشت کردم که فکرای بد به ذهنت می یاد واسه همین گفتم سعی کن به یه چیز دیگه فکر کنی. به هر حال امیدوارم خیلی زود برطرف بشه خیلی حسه بدیه

از توضیحاتت در مورد یبوست هم یه دنیا ممنون ولی خانومی دخترم دو ساله که این مشکلو داره . چیکار کنم با بی اشتهایی و بد غذاییش اصلا اهل خوردن نیس.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من بچه هایی تو سن بچه های ما اینقدر فعالیت میکنن که لاغرن غذاشون خوبه ولی ورجه وورجشون خیلی زیاده من هروقت از چاقی مینالم مامانم میگه پا به پای بچت راه برو تو هم میشی مثل اون لاغرو خوش هیکل....
بزار غذاشو خودش بخوره لابلاش شما هم بزار دهنش باهاش حرف بزن قصه بگو یا مثل من کارتون بزار ( کارتون نزار عادت میکنه تو مهمونیها کلافه میشی) فکرش مشغول حرف و قصه بشه تند تند بزار دهنش. یادت هم باشه یبوست رودل میاره و کم اشتهایی. تو غذاش هویج و کدو و.... بریز فیبر داره.
ساره جون
دختر من 10 ماهه که مشکل یبوست داشت درک میکنم چی میگی دختر من خودش رو به زمین و دیوار فشار میداد که جلو اومدن پی پی شو بگیره ودر هفته فقط یک بار پی پی میکرد و دکترای مختلف بردمش و داروهای زیادی دادم و حتی سعی کردم غیر دارو مواظب غذا خوردنش هم باشم هر چیزی که باعث یبوست میشه ندم و از روغن زیتون و هویج و کدو و کلا هر چیز طبیعی که باعث میشه معده اش کار کنه استفاده کردم همه بی فایده بود
حتی 2 هفته پیش عکس از شکمش گرفتیم و آزمایش خون و ادرار دادیم خوشبختانه الهی شکر همه سالم بود و یک نفر یک جراح کودک معرفی کرد که عکس رو پیش اونم ببرم نشون بدم ما هم با کمال نا امیدی رفتیم پیشش اما از وقتی رفتیم پیش دکتر جراح متخصص اطفال( که هم خیلی خوش برخورد و هم کارش خیلی عالی بود ) 2 هفته میگذره و دخترم خیلی بهتر شده باورم نمیشد البته اینم بگم که عکس شکم رو که دید همه چیز سالم بود و یه مقدار دارو داد که حالا هر هفته دو بار پی پی میکنه و ببخشید اینو میگم پی پی اش دیگه عین سنگ نیست قبلا عین سنگ ... بود و با کلی جیغ و گریه
اما الان هم راحت دفع داره هم به جای 1 بار در هفته شده 2 بار و دکتر هم گفت وقتی ترسش بریزه دیگه روز به روز بهتر میشه

من نمیدونم کوچولوی شما هم مثل دختر من مانع دفعش میشه یا نه ؟ آیا عکس گرفتین؟
شینا جون جون من هم یه مدتی همینطوری بودم
واقعا صحنه هایی می اومد سراغم که واقعا عصبی میشدم
و حتی بارها نا خود اگاه جیغ میزدم و نه میگفتم !!
عزیزم این بعضا به نوع برخوردی که با فرزندت در طول روز داشتی نیز برمیگرده
مثلا من یه وقتهایی که باهاش دعوا میکردم بیشتر به سراغم میاومد
البته خواب نمیدیدم بلکه تصورش میاومد سراغم
پرت شدن از بلندی و یا غرق شدن در دریا و زیر ماشین رفتن و ......
فقط باید روی اعصاب و فکر خودت کار کنی یه مدت زمان میبره
این تصور را بکن که مراقبش هستی و توکل به خدا که در هر شرایطی پشتیبانت هست
**بعدا نوشتم
دوست عزیزم یه وقتهایی یه صحنه های خطرناک میبینی یا یه اتفاق ناگوار میشنوی و خودت را به جای اون صحنه و اتفاق میگذاری یا اینکه فکر میکنی مثلا فلان مکانی که بودیم چه قدر خطرناک بود و من اون لحظه حواسم نبود الان که فکر میکنم میبینم اگه بچم مثلا پرت میشد
یا اگه براش اتفاق بدی میافتاد یا گم میشد
ترس از همون بلندی توی دلت مونده
من هم مثلا وقتی میریم هایپر مارکت می ترسم دخترم گم بشه
یا وقتی میریم یه جاهایی مثل پاساژهای که ارتفاع دارن میترسم ناگهان پرت بشه یا در دریا غرق بشه و یا تصادف و ...پیش بیاد و موقع خواب به قدری عذابم میدن که نگو الان که ساعت 11:29 هست من برای ویرایش پستم اومدم و بخدا به قدری به خاطرت ناراحت بودم که دلم میخواست از هر کلام و دلداری برای بهتر شدن روحیه ات استفاده کنم
ولی یه چیز را امتحان کن
توکل بخدا و ازش بخواه همواره پشتیبانش باشه
خیلی به ادم قوت میده شبها وقتی داری میخوابی این حس را بکن که یکی هست تو و فرزندت را میبینه و تنها اون میتونه نگهبانش باشه بخدا حس خیلی خوب و قوی به ادم میده
در مورد یبوست ساره جون
معمولا برخی از بچه ها تو این سن تنبلی روده میگیرن
البته ممکنه یه بار موقع دستشوییی کردن مقعد دچار زخم یا درد شده باشه و این ترس را در بچه زیاد کنه
بچه خواهر شوهرمم بود و اونها هم دست بر هر دارویی زدن ولی مقطعی بود
شربت سناگل که گیاهی هم هست خیلی خوبه
منتهی باید از فرزندتون به زور نخواهید اینکا راکنه
شوهر خواهر شوهرم به زور به مقعد بچه فشار اورده بود و ترس بچه را زیاد کرده بود
سعی کن از اب گرم استفاده کنی و یا گاها یه مقداری روغن یا صابون بزنی تا راحتتر دفع کنه
بچه ها جواب سوال من را در صفحه قبل کسی میدونه
نگرانم خیلیییی هم نگرانم
همیشه فکر میکنم نمیتونم به رژین خوب اموزش بدم
یا اینکه نکنه تنبل بشه و با هاش نباشه و .........
شما ها برای بچه هاتون چی کار میکنین
سمیرا جون فکر کنم این نگرانی کم یا زیاد واسه همه ماها و جود داره . می تونیم یه کم دقیق تر بررسیش کنیم.

مثلا بگیم بیشتر تمایل داریم بچه هامون رو چه جور کارهایی تمرکز کنن بعد ببینیم تا حالا چه کمکی بهشون کردیم و بعد برسیم به اینکه چه کارهایی بهتر بود انجام می دادیم که ندادیم و برنامه ریزی بهتری داشته باشیم.

تا اینجا خوشحال می شم نظر بقیه رو بدونم :)
ممنون سمیرا جان. راستی بچه های شماها میتونن روزهای هفته رو بگن؟؟؟ تا عدد چند میتونن بشمورن درست بدون پسو پیش؟؟؟ پسر من تا 10 میشموره ولی پس و پیش آخه من از سر کار میام دنبالش ساعت میشه 5 تا سوارش کنم با این ترافیک برسم خونه ساعت میشه 6.5 و 7 شب باید غذا درست کنم حمومش کنم کارامو بکنم میشه وقت شامش بعدشم لالا./... تو ماشین سعی میکنم باهاش صحبت کنم ولی من نمیتونم درست تمرکز کنم بعضی مواقع هم خودم خستم حال ندارم حرف بزنم برای همین آموزش درستی در کار نیست بچمم پیش مامانمه خودش کلی گرفتاری داره............
شماها بخصوص مامانای شاغل چطوری به بچه هاتون آموزش میدین؟؟؟
ممنونم مامانهای گلم
من دخترم تا بیست میشمره تا سی هم با کمک من میگه
روزهای هفته را یه چند باری کار کردم و هنوز باهاش به اون صورت کار نکردم
بعضا کلمات را با معنای انگلیسی هم بهش میگم
نقاشی و اموزش برخی حروف لاتین و فارسی
گاهی مجیک انگلیش براش میذارم
جدیدا چند تایی کتاب از منشور دانش خریدم که باهاش کار میکنم
من کتاب و ....کم نخریدم
ولی خودم کاهلی میکنم
مشکل من بیشتر کاهلی و ندانستن نحوه اموزشه
ساره جون
سمیرا مامان رژین درست میگه .دختر من 1-2 بار که به سختی دفع داشت ترسیده شده بود و خودشو نگه میداشت

اما نباید بذاری طولانی بشه که تنبلی روده بگیره
من سناگل هم دادم اما بیفایده بود الان که دیگه ترسش ریخته خیلی خوب شده و کم کم داره به حالت عادی بر میگرده
اگر خواستی آدرس دکتر رو بهت بدم که دختر منو واقعا خوب کرد خودم هنوز باورم نمیشه دیگه دارویی نبود که بهش نداده بودم.
این دکتر که میگم جراح متخصص اطفال هست از آمریکا و استاد دانشگاه هم هست
من دخترم تا 12میشمره ولی اکثرا 4 رو جا میندازه - رنگهارو بلده اما سبز رو اسمشو گاهی اشتباه میگه
پاذل ها رو خیلی خوب میچینه- کتاب های زیادی براش گرفتم و باهاش روزها کار میکنم البته گاهی هم میشه اینقدر کار دارم و خسته میشم که حوصله ندارم
الفبا و نوشتن بعضی حروف و اعداد رو دارم بهش یاد میدم با کتاب.
رنگ آمیزی- نقاشی.
دیگه اینکه یک برگه های بزرگ مقوایی هست 10 صفحه داره به نام کارت های قصه گویی. خیلی جالبه از بچه میخواهیم که ادامشو حدس بزنه و قصه اصلی رو با قصه ساخته شده بچه مقایسه میکنیم و..................
سلام به همه
پسر من تا 10 رو میشمره البته به انگلیسى از 10 به بعد رو همینجورى الکى و پس و پیش میگه
رنگ ها رو همه رو بلده البته بازم به انگلیش
الفابت رو بلده... از روش هم به جز چند تا حرف میتونه بخونه

من اصرارى روى آموزش دادن بهش ندارم و معمولا خودش با کارتون ها و اسباب بازى هاش یاد میگیره

اما مشکل من اینه که به نقاشى علاقه نشون نمیده البته چند ماهه که اینجورى شده... تا همین چند ماه پیش هم نقاشى رو دوست داشت و هم چیزهایى هم میکشید

روز هاى هفته رو تا حالا پیش نیومده که بهش بگم

کوچولو هاى شما شعر و قصه بلدن؟
پسر من عاشق قصه هست و قبل خوابش معمولا 7 یا 8 تا قصه براش میگیم!!!!
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
راستى اینم بگم که من کاملا با آموزش خوندن و این چیزا که الان حسابى مد شده مخالفم چون فکر میکنم بعد ها به شدت براش کسل کننده میشه...
من خودم پیش از اینکه برم مدرسه خوندن و نشتن رو تقریبا کامل بلد بودم و سر کلاس فقط مینشستم و معلمم که خیلى هم دوستم داشت دیکته گفتن به بچه ها رو محول کرده بود به من :))
اونقدر درس ها به نظرم بچگانه بود که به توصیه معلم ها کلاس دوم رو جهشى خوندم

به نظر من بهتره هر کارى به وقتش انجام بشه چرا باید عجله کرد؟
این کارت هاى قصه گویى یا کارت هاى پیدا کرد رابطه به نظرم خیلییییییى خوبه چون بچه رو به فکر کردن وادار میکنه
مثلا کارت هایى هست که ترتیب انجام کارها رو نشون میده
مثلا 3 تا تصویر از خواب بیدار شدن، شستشو ، لباس پوشیدن رو باید مرتب کرد
شنیا جون من مطمئن نیستم اما فکر میکنم این فکر هاى آزار دهنده نشون میده که یه کمى افسردگى و یا اضطراب وجود داره....
من تا چند ماه بعد از تولد پسرم خیلى از این فکر ها میکردم!! اما به تدریج بهتر شد البته اینم بگم ترس من همیشه از دزدیدن پسرم بود!!!! همش فکر میکردم اگه بدزدنش من نمیتونم پیداش کنم و از این چیزاى بیخود....
اما واقعا باید کنترل کنى افکارت رو چون جز خستگى اعصابت هیچ نتیجه اى نداره