2777
2789
عنوان

همه مامانهائی که کوچولوی متولد 85 دارن بیان با هم آشنا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 752708 بازدید | 19721 پست
مامان آریا جون اون متن رو من گذاشتم از یه کتاب خارجیه به اسم دایان لومان متاسفانه اسم کتاب یادم نیست ولی خودم هروقت خیلی به پوریا سخت گیری میکنم میرم این متن و میخونم هربار هم که میخونم گریه ام میگیره وسعی میکنم دیگه زیاد سخت گیری نکنم در مورد خیلی چیزها رعایت کردم مثل لباس پوشیدن وبازی کردن من وشوهرم هربار پوریا رو بیرون میبردیم خیلی بهش امر ونهی میکردیم دست به این نزن کثیفه از اونجا نرو خطرناکه و...و همین باعث شده پوریا خیلی بچه محتاطیه من از وقتی این متن و خوندم خیلی روم تاثیر گذاشته وهم تو خونه هم بیرون آزاد میزارمش تنها مواقعی سخت گیری میکنم خواب وغذا ست چون واقعا اذیت میکنه ولی پدرش هنوزم نتونسته عادتهاشو ترک کنه وبه تذکرش ادامه میده ولی در کل خیلی با پوریا مهربونه وتمام ساعتهایی که خونه است با پوریا میگذرونه
ماریلا جون
من رو ببخش که ناراحتت کردم... شک ندارم که دنیل رو به خوبی بزرگ می کنی

ماریلا جون چرا غذاشو تو این ظرف ها نمی ریزی که غذا رو گرم نگه می دارن. همون طور که می دونی من این چند وقت یه مقدار زیادی در گیر بودم گاهی مجبور بودم چندین ساعت تو کتابخونه باشم آریا رو هم با خودم می بردم غذاش رو هم از خونه گرم می کردم و تو این ظرف ها می ریختم و با خودم می بردم و همون جا بهش ناهار می دادم.

پلو خورش همه چی توش گرم می مونه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نارسیس جونم بازم از این متنها بذار همه ما به یاداورى نیاز داریم
من که میخوام یه چیزایى هم تو گوشیم ریمایندر بذارم!!

دنیل از ساعت 8:30 و البته خیلى اوقات 9 تو مهده تا ساعت 1:30 نهایتا تا 2

2 وعده غذا یا در واقع خوراکى باید بدم یکى واسه همون ساعت 9 یکى هم 12:30
واسه اولى یه میوه+ بیسکویت یا کیک میدم
واسه دومى هم که پاستا یا چیزاى این مدلى+ یه آب میوه کوچیک
ای واژه خجسته آزادی ... آیا به عمر من تو تولد خواهی یافت ؟...
آیا تو پا به پای فرزندانم رشد خواهی داشت ؟
نه مامان آریا جونم گفتم که گاهى ماها فراموش کار میشیم
یادمون میره که هدف اولیه مون واسه تربیت این بچه ها چیه
مسائل مهمتر رو قربانى چیزاى بى اهمیت تر میکنیم
علاوه بر همه اینها منم زیادى دیگه احساساتیم
فکر کن زنگ زده بودم 2 کلمه حرف بزنم هاى هاى گریه میکردم اون بیچاره هم متعجب که چى شده!!!
مربیش به من پیشنهاد داده چیزایى که براش جذابه واسه وعده دومش بدم و در عوض غذاى غنى تر و خوبى واسه عصرش و شامش که خونه هست بهش بدم

به نظرم فکر خوبى اومد
کاری به اسلام هم نداشته باشیم الان علم پزشکی هم وعده کامل رو برای صبح تا قبل ناهار تایید میکنه و وعده غذایی سبک رو غروب وشام. غذای مقوی و غنی بخوره بخوابه؟؟ یا فعالیت کنه؟
بعد یه مدتی تو دراز مدت بچه انرژی زیاد پیدا میکنه که نمیتونه بسوزونه وقتی میاد خونه کلافت میکنه غافل از اینکه خود بچه هم کلافه شده.
خب آره shnia عزیز
خودم به این فکر کردم که بهتره هر چى به غروب نزدیک میشه غذاش سبک تر باشه
اما وقتى که عملا چیزى که میدم ببره مهد رو نمیخوره یعنى از صبح تا 5 گرسنه و با شکم خالى میمونه .. بهتره که حد اقل یه چیزى که دوست داره بذارم که این همه ساعت گرسنه نمونه دیگه..
(ساعت 2 که میاد خونه خیلییییییى خوابش میاد به طورى که دستاشم به زور میشورم فقط میخواد بره تو تختش لالا تا 5 که بیدار میشه )
کاچی بهز هیچی.
پسر من مهد نمیره ولی خیلی فکر میکنم ممکنه این مشکلات پیش بیاد. بنظر من یه جلسه بزارین با مامانای دیگه مربی مهد با شماها هماهنگ بشه. اعتراض یکنفر که وارد نیست وقتی عده بشین (بچه ها به ذوق هم غذا میخورن) اونا روششونو عوض کنه نمیشه؟؟
ژله خانگی با میوه موز و آناناس و ... یا آجیل اینقدر مورد علاقه بچه هاست که نیازی نیست فشار روشون باشه. صبحانه حلواارده و عسل خیلی بهتر از خامه مواد داره. خامه ای که 3 ماه زمان داره مواد داره میتونی پودر خامه رو خودت بخری خامه لبنیاتی هم که مهد نده بهتره به ریسکش نمی ارزه جمعه یا روزایی که خودت هستی بهش بده.
بنظر من مامانا هماهنگ بشن فشار رو مهد زیاد کنن بهتره.
سلام از لطف دوستان ممنون .
پارسا قدش 93 ولی وزنش کمه 13 کیلو . به نظر شما دوستان الان سن مناسبی هست که پارسا کلاس موسیقی بره ؟ می ترسم خسته بشه راستی راجب تغدیه کوچولوهاتون بیشتر بنویسید چی دوست دارند مکمل میخورند ؟
پارسا عاشق ماکارونی + کته مرغ و گوشت هم حتما باید کباب شده باشه .
مکمل هم کیدیکر می خوره
ماریا جون من کتاب کلید های رفتاری با کودک سه ساله رو دارم می تونیم راجع بهش صحبت کنیم
یه کتاب دیگه گرفتم به نام How to bring out the best in your son( Growing great BOYS) نمی دونم تو ایران ترجمه شده یا نه اما حیلی کتاب خوبی هست

سلام دوستان

منم کتاب کلید های رفتاری با کودک سه ساله رو دارم
و علاوه بر این کلیدهار رفتار و تربیت پسرها رو هم دارم که به نظرم کتاب خوبیه
سالى جون من مولتى ویتامین دنیل رو هر چند وقت یه بار عوض میکنم
مثلا الان دارم کیدى میدم قبل از این میم ارنج میدادم

سالى من فکر میکنم بچه ها تو این سنین به گوشت قرمز نیاز دارن و براشون ضرر نداره مصرفش
2810