2777
2789
عنوان

کسی تو اصفهان از شرکت آگسا خونه دار شده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4209 بازدید | 24 پست
سلام. آیا پوله کسی رو تا حالا خورده یا نده بش. من با مسول فروششون که صحبت کردم گفت همچین چیزی نیست قراردادهایی هم که فسخ شده در بعضی موارد سود مشارکت هم دادن!!! و فسخ ها به خاطر عدم پرداخت پول از سمت مشتری بوده. گفت: اگه کسی رو اوردید که پولشو حتی با یک ریال کسری گرفته باشه هر چی شما گفتید.؟ من موندم بین این دو راهی لطفا اگه کسی هست که پولشو نگرفته بگه. ممنون از همه دوستان. و ایا کسی هست که از این شرکت اپارتمان تحویل گرفته باشه؟ و چند سال سابقه داره؟ ممنون از همه دوستان

سلام شرکت آگسا یه شیاد به تمام معناست من سال 86 یه خونه پیش خرید کردم الان سال 96 هنوز دنبال سند خونه تو دادگاهم خود خونه رو هم با نصف امکانات توی قرارداد بعداز تاخیر 3 ساله که قرار بود دوسال بعد تحویل بشه اما 91 تحویل شد که البته اگه بشه اسمشو تحویل دادن گذاشت اونم تازه با کلی اظهارنامه و دعوا  خلاصه مواظب باشید گول چرب زبونیهای این شرکت رو نخورید و به هیچ عنوان حتی فکر نزدیک شدن به این شرکت رو هم نکنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. آیا پوله کسی رو تا حالا خورده یا نده بش. من با مسول فروششون که صحبت کردم گفت همچین چیزی نیست ق ...

آپارتمان 80متری رو تو قرارداد105 متر فروخته این یعنی چی ؟؟شما اگه خواستی بیا من خونه ای رو که از این شرکت گرفتم رو 10-20میلیون زیر قیمت تو این شرکت قرارداش رو میزنم به نامتون 

آپارتمان 80متری رو تو قرارداد105 متر فروخته این یعنی چی ؟؟شما اگه خواستی بیا من خونه ای رو که از این ...

سلام دوستان شرکت ساختمانی پارسازه یکی از معتبر ترین برند هاست . سابقه  بالایی داره به نظرم تو این اوضع ممکلکت  خوش قول ترین  شرکت ساختمانی هست که میشه بهش اعتماد کرد

سلام 

من نیز از جمله کسانی هستم که از شرکت آگسا آسیب دیدم

هر چی بد شنیدین حقیقته و هیچ حرف راستی از مسولین این شرکت نمیشنوین

اگه شما نیز مثل من کلاه سرتون رفته بیایین همه به هم لینک شده و بتونیم حقمون رو بگیریم

سلام

اين شرکت يه محل کلاهبرداري واقعيه و من نمي دونم با اين همه شکايتي که ازش شده چرا پروندش باطل نمي شه و فعاليتش متوقف نمي شه

به من يک واحد 90 متري  رو تو قراردادش 140 متر فروخت.

کيفيت ساخت و مصالحشم افتضاحه. يه بساز بنداز به تمام معنا

تو قيد و بند زدن سندم نيست اصلا

کسي اگه پول اضافه داره که نخواد بره آگسا

کاش مي شد همه افرادي که ازين شرکت متضرر شدن باهم لينک ميشدن و پدرشونو در مي آوردن