2777
2789
عنوان

کیا خواب امواتشونو میبینند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 44 پست
خوشبحالت عزیزم من دوساله برادرمو ندارم اوایل خیلی خوابشو میدیدم حتی جاشو بهم نشون داد اما چند وقتی ...

وای منم😔😔

ما خودمون حوصله کارای خودمونُ نداریم سپردیمش به امانِ خدا، اونوقت شما کاره خودِتُ ول کردی پیگیرِ ‌مایی؟:\

من یه بار مادر بزرگم اومد بخوابم بهش گفتم وقتی ما از سر قبرت رفتیم چی شد بهم گفت دو نفر امدم ازم چند تا سوال پرسیدن بعد بهش گفتم کجا زندگی میکنی دستم گرفت بردم پیش خودش به کویر بود یکم که رفتیم جلو یه جایی بود پر از چراغ که همه کسایی که مرده بودن اونجا دیدم پیش هم هستن بهش گفت اینجا کجاست ولی هیچی نگفت بعدا از کسی پرسیدم فهمیدم بررخ هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادربزرگم تو بیمارستان بودن خیلی حالشون بد بود

من خواب دیدم چادر ابی سرشونه و منو بوسیدنو خداحافظی کردند رفتن سر کوچه یه اقای خیلی قد بلند پشتشون وایستاد

و دوتا هم فرشته یکی سر تا پا سفید یکی سر تاپا سیاه دو طرفشون وایستادن و همگی رفتن اسمون

دو روز بعدش مادر بزرگم به رحمت خدا رفتند

برادرم تازه فوت شده بود یبار دیدم بستنی اورده تو خونمون گفت من و یه خانومه فقط برگشتیم

اون رفت پیش بچه هاش

که قبر کناریش یه مادره که چندتا بچه داره

من خیلی تو خواب خوشحال بودم که برگشته

سال ۸۲پدربزرگم فوت شده اصلا به خوابم تا حالا نیومده بود.من خونه پدرشوهرم زندگی میکنم بعد از عروسی خوردو خوراکمون جدا کردم.خواب دیدم بابابزرگم اومده خونم انقد از من عصبانی و ناراحت بود که حد نداشت چایی واسش آوردم نخورد.خودم حس میکنم بخاطر اینکه پدرشوهرم ناراحت بود ازم بابابزرگمم ناراحت بود

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
یکبارم جاشو نشونم داد یجای پر از نور و خیلی خیلی قشنگ اخه برادم تو این دنیا خیلی ادم پاک و خوش قلبی ...

خدا بیامرزه گلم وقت خواب ۱۲تا سوره قدر بخون از خدا بخواه بیاد خوابت ولی وقتی من خواب میبینم وقتی بیدار میشم نیستن انقدر اعصابم خرد میشه گریه میکنم😣😣

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
خدا بیامرزه گلم وقت خواب ۱۲تا سوره قدر بخون از خدا بخواه بیاد خوابت ولی وقتی من خواب میبینم وقتی بید ...

دقیقا عزیزم اوایل خیلی میدیدم و با تمام وجودم بغلش میکردم میدیدم دیگه برگشته پیشمون

انقدر خوشحال میشدم بیدار که میشدم دنیا رو سرم خراب میشد باز مثل روز اول میشکستم

خوشبحالت عزیزم من دوساله برادرمو ندارم اوایل خیلی خوابشو میدیدم حتی جاشو بهم نشون داد اما چند وقتی ...

یا میبینی یادت نمی مونه یا روح ایشون تو عالم خودش ماموریت یا مسئولیت های بزرگ و خوب داره که وقت نمیکنه بیاد به عالم ماده تو رو ببینه در واقع داره اون جا متعالی میشه و سرش به چیزای بهتر دیگه ای گرمه

جواب ابلهان خاموشی است

چن روز پیش زن داداشم خواب بابامو دیدن آخه ما هرزگاهی ب بعضیا کمک میکنیم ب نیت بابام زن داداشم گفت توو ی کوچه باغ قدیمی رد میشدم اقاجونو توو ی باغ دیدم گفتم مگه شما فوت نشدین اینجا کجاست گفت اینجا باغ خودمه ب بچه هام بگو همسرانشون بهم رسید  از همشون راضیم خدا هم راضی باشه 

2810