2777
2789
عنوان

امسال متولدین چه سالی برای پیش دبستان ثبت نام می کنند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 27453 بازدید | 117 پست
من معلمم و تو مدرسمون هر کی پیش دو نرفته و مدرک نداره واسه اول ثبت نام نمیکنیم و مجبورن برن مدارس خی ...

سلام دختر من مرداد ۹۲ دنیا اومده

امسال باید بره پیش ؟؟ پیشه ۲ چیه؟؟؟

مرسی از جوابتون 😍😍😍

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
الان گفتارش خیلی خوب شده مثل یه معجزه برام میمونه تا ۳ سال هیچ کلمه ای نمی گفت ولی خوب اصلا تمرکز ند ...

مدرسه نزارش

مهد کودکی که پیش داره ثبت نامش کن

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان گفتارش خیلی خوب شده مثل یه معجزه برام میمونه تا ۳ سال هیچ کلمه ای نمی گفت ولی خوب اصلا تمرکز ند ...

گفتارش الان نرمال هست ؟چی کمکش کرد برای گفتارش من خیلی نگران ناراحت حرف زدنشم با گفتاردرمانم همکاری نمیکنه چون تمرکزش پایین هست

6 سالش پر شد باید بره دبستان

بچه شما تازه امسال 5 سالش پر میشه!

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

91 امسال میرن اول

چ همه اشتباه دارن میگن!!

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

پسرخواهر من 90 هست پارسال میشد کلاس اول

یعنی امسال 91 ها میشن کلاس اول

سلام دختر من مرداد ۹۲ دنیا اومده امسال باید بره پیش ؟؟ پیشه ۲ چیه؟؟؟ مرسی از جوابتون 😍😍😍

عزیزم پیش ۲ همون پیش دبستانی ۲ هستش یعنی در واقع پیش دبستاتی اصلی همونکه سال بعدش باید یرن اول دبستان

اجباری نیست ولی لازمه واقعا

توی مدرسه باشه هم خیلی بهتره و بچه ها بیشتر با شرایط مدرسه اشنا میشه تا مهد

والا دختر منم بهمن ۹۲ هست میدونم مهر ۹۷ باید بره پیش دبشتانی اصلی

ولی دختر شما چون نیمه اول ۹۲ هست فکر میکنم اامسال سعنی مهر ۹۷ باید پیش دبستانی ثبت نامش کنی و مهر ۹۸ دبستان

خدایا کمکم کن
سلام دختر من مرداد ۹۲ دنیا اومده امسال باید بره پیش ؟؟ پیشه ۲ چیه؟؟؟ مرسی از جوابتون 😍😍😍

پیش دو رو اکثر مدارس دارن که بچه قبلش میره یه جور امادگی پیش از دبستانه و لازمه چون بچه شمارش رو یاد میگریره و حروف و کار با مداد تا دستش نرم باشه و الان 90 درصد بچه ها پیش دو رو میرن و برخی بچه ها نمیرن که مشکل داشته باشن چون اخرش گواهی میدن و اگر میخواین دولتی خوب بچه رو ثبت نام کنین بچه باید پیش بره وگرنه یا دولتی ضعیف باید بزارین یا غیر انتفاعی پولی و در حق بچه طلمه بخواد بره کلاس اول بشینه بدون هیچ پیش زمینه ای 

البته این برای شهرای بزرگه من روستاها رو نمیدونم ویا شهرهای کوچیک رو 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

دختر من متولد 92 و نیمه دومی یعنی 98 میره پیش دبستانی؟؟

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
پسرم ضعف تمرکز داره و کلا شلوغ هم هست که با دارو آروم میشه. مشکلی که اذیتم میکنه اینه که هنوز دستشوی ...

ببین پیش اجباری رو حتما از اموزش پرورش بپرس پارسال شهری که من تدریس میکنم گفتن که اجبار همه باید رفته باشند.

اینکه مشکل رفتن به دسشویی داره رو میتونی با معلمش صحبت کنی که زود اجازه بده بهش اما اما اگه فکر میکنی از نظر جسمی از همسنای خودش امکان داره ضعیف تر باشه یه سال دیرتر بفرست 

التماس دعا