2777
2789
عنوان

کمکم کنید توی یه جریان کلاهبرداری زندگیم رو حفظ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2310 بازدید | 19 پست
منم خسته ام مامان هاله جون اما بهترین آرام بخش توکل به خداییه که درمون همه دردهاست ماهم خیلی دادگاه رفتیم اما هنوز حقمونو نگرفتیم اما من اون نامرد رو به دادگاه عدل الهی سپردم و مطمئنم خدا خودش عادلترین قاضیه
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
همش با خودت زمزمه کن چه بسا چیزی را شر می پندارید و خیر شما در آن است شاید خیر ما و خونوادمون در همین شریه که الان دامنگیرمون شده اما شاید سالها بعد به خاطر این اتفاق و حکمتی که امروز از چشممون پنهانه خدا رو شکر کنیم
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان هاله جون انشالله که زودترمشگلتون حل میشه سه ساله پیشم همین اتفاق برای خواهرمن افتاد اونم اینکه خواهرم خودش باعث این جریان شده بود چون معمولا تمام اختیارات ومخارج با خواهرم بود یه نفرباهاش طرح دوستی ریخت خواهرمنم سادست زود بهش اعتماد کرد اون بهش گفت هرچی داری سرمایه گذاریکن یه دفعه همسرت رو سورپرایز کن بماند که چه کاراکه نکرده بود که خواهرم خیلی اطمینان بهش داشت خلاصه خواهرم روعقل خودش بدون اینکه با ماها مشورت کنه داروندارشو به اون طرف سپرد تاکه فهمید طرف کلاهبرداره جایی دستش بند نیست وخبری ازاون خانم نیست برای اینکه کسی متوجه بحرانش نشه رفت پول بهره ای گرفت ازاینور واونورقرض کرد تا اینکه بالاخره مافهمیدیم دیدیم بله ،پول بهره هم که دیگه خودتون میدونید همسرش فهمید طلبکاررا هرروز میومدن دم درتا اینکه یه مقدار همسرش جورکرد نزدیک 40میلیونم پدرمن بنده خدا بابام که توعمرش به یه نفرم بدهکارنبود دارونداره خواهرم رفت همه خونواده افسردگی گرفتن اونروزا همش میگفتم یعنی میشه چشامون واکنیم ببینیم همه چی تموم شده تااینکه خدا کمک کردهمه چی جورشد درسته که الانم پدرم داره یواش یواش بدهیها رومیده ولی بالاخره ازاون بحران اومدیم بیرون

حالابازخداروشکر کن که همسرت درجریانه مطمئن باش خدا خیلی مهربونه هیچ وقت بنده هاشو رویادش نمیره دوباره همه چی به حال عادیش برمیگرده فقط مثل کوه پشت همسرت باش سعی کن به چیزایی که داری فکرکنی نه چیزایی که ازدست دادید
خدا جون بابت دخمل خوشگلم ممنونم ازت هیچ وقت اد امید‌خدا نا امید نشید‌
2805
حرفهاتون برام مرحمه
ولی اینها منتظرن یه کاری بکنیم تندی برن شکایت کنن
منم یه کاری کردم
حالا موندم اگه برام دردسر درست کنن چی کارکنم
شوهرم میگه اینهمه مال و زندگیمون رو خوردند خیالشون نیست