2777
2789
عنوان

مامانای اصفهانی بیاین سوال دارم.

93 بازدید | 15 پست

سلام همشهری های گل 🌼🌼🌼🌼🌼 بهترین مهدکودک تو اصفهان معرفی کنید.🌼🌼🌼🌼🌼

شروع رژیم 78🙈  وزن الانم 68😊 میخوام بشم 60یعنی میتونم؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برا پسرم پارسال رفتم خیابان لاهور هستا یکی هست امکاناتش بد نبود خوب بود ولی مسیرم دور میشوداما خدایش کادرشون فرم مخصوص و تمیزی بودن

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
من برا پسرم پارسال رفتم خیابان لاهور هستا یکی هست امکاناتش بد نبود خوب بود ولی مسیرم دور میشوداما خد ...

عزیزم اسمش چی بود؟

شروع رژیم 78🙈  وزن الانم 68😊 میخوام بشم 60یعنی میتونم؟؟؟
برای دختر جاریم میخواستم گلم.اتلیه کودک چی جای خوب سراغ دارین؟

اتلیه رایا توی توحید...خانم فراهانی مااااهه و کااارش عالی.

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
مرسی عزیزم که جواب دادین کجای توحیده؟

دقیق نمیدونم اخه قبلا که من رفتم توی مجتمع پارک بودن الان رفتن توحید اما نمیدونم کجاش

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...
میخوام دخترم تا اولین دندونش دراومد ببرمش اتلیه

منکه کارا شونو دیدم و برامم کار کردن خیلی راضی بودم