2777
2789
خیلی زرنگه این حرف بهش زدم تو سرم بود.تا نبیته قرص نخورم ول کن نیست

وای چرا اخه عجب ادمیه خب بگو بچه دوس دارم ..

بگو هرچی سنم بالاتر بره ممکنه شانس بچه دار شدن و از دست بدیم این طور نیستا..تو الکی بگو بترسونش 

یک بغل حرف، ولی محض نگفتن دارم !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما بچه دارین

من نه 

من شوهرم ب شدت بچه دوس داره خودمم دوس دارم ولی ۲۱سالمه بنظرم زوده دوساله ازدواج کردم شاید سال اینده ...اگه خدا بخاد

یا اینکه یه مدت قرص بخور بگو اره منم بچه نمیخام خوش باشیم با هم وقتی اب ها از اسیاب افتاد دیگه نخور

ار۶ احساس میکنم بهش میگم بچه بچه بدتر میکنه رفتارشو بهترین کار اینه ک اصلا حرفی نزنم.چون اخلاق شوهرمو میدونم فوق العاده منت میزاره رو سرم

مامانم ک حوصله نداره اصلا تو هم کارام تنهام همیشه 

اشکال نداره ب شوهرت بگو دل درد دارم منو ببر دکتر  شوهرت ک تو نمیاد برو با دکتر صحبت کن

من نه  من شوهرم ب شدت بچه دوس داره خودمم دوس دارم ولی ۲۱سالمه بنظرم زوده دوساله ازدواج کردم شا ...

اره پس هنوز زود برای شما.وقت داری دو سال. من شوهرم راضی بشه خوب میشه.من دوست داشتم تووسن خیلی پایین شوهر کنم بچه دار شم مثلا ۱۷ بچم جوون بود منم جون حال میکردم

ار۶ احساس میکنم بهش میگم بچه بچه بدتر میکنه رفتارشو بهترین کار اینه ک اصلا حرفی نزنم.چون اخلاق شوهرم ...

اره بهش بگو بچه میخام چیکار خوش بگزرونیم 

همه مردا همینن هر چی بگی..برعکس هستن

اره پس هنوز زود برای شما.وقت داری دو سال. من شوهرم راضی بشه خوب میشه.من دوست داشتم تووسن خیلی پایین ...

ن اتفاقلا تو سن شما ازدواج کنی خیلی بهتره 

تو سن پایین خیلی بده 😑باور کن 

من دوس داشتم 29یا 30 ازدواج کنم مجردی اصلا نداشتم 😣