2777
2789
 چطوره تنبلی ارثیه؟درد داره؟با سنو مشخصه ؟

ن من تب کردم و درد شدید رفتم دکتر ک گفت کیستت سوراخ شده اونو ک درمان کردم فهمیدم تنبلی دارم دکتر ک میگفت چون طبیعی جلوگیری کردی اونم چهارسال حداقل باید چندبار قرص ضد بارداری میخوردی ما توفامیلمون کسی این مشکل رو نداره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن من تب کردم و درد شدید رفتم دکتر ک گفت کیستت سوراخ شده اونو ک درمان کردم فهمیدم تنبلی دارم دکتر ک م ...

منم طبیعی هست دو ساله چرا قرص بخوری ؟ میگن ک قرص بده

یک بغل حرف، ولی محض نگفتن دارم !
ایشالا خدا یه بچه سالم و زیبا بهت میده  با همسرت صحبت کن بگو الان اقدام کنیم ک من زود حامله نم ...

ن اشتباه منو نذار بکنه ب شوهرم میگفتم ک بیا از الان اقدام کنیم ۵.۶ ماه طول میکشه دیگ زد و همون بار اول باردار شدم 

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
الان برای من و شوهرم حسرت مونده ک ایکاش اوایل ی دونه بی دردسر میاوردیم

عزیزم میاری ایشالا این ک چیزی نیست درمان میشی و خدا بهتون ک بچه سالم میده ایشالا

منم طبیعی هست دو ساله چرا قرص بخوری ؟ میگن ک قرص بده

نمیدونم میگفت حداقل در سال دو روره باید خورده بشه 

الان ی مدت همش با امپول پریود میشم ک ایندفعه کشته منو ی حالت های خاصی دارم 

ن اشتباه منو نذار بکنه ب شوهرم میگفتم ک بیا از الان اقدام کنیم ۵.۶ ماه طول میکشه دیگ زد و همون بار ا ...

واقعلا خخ من فکر میکنم ک طول میکشه چند ماه😅

ن اشتباه منو نذار بکنه ب شوهرم میگفتم ک بیا از الان اقدام کنیم ۵.۶ ماه طول میکشه دیگ زد و همون بار ا ...

من دوست دارم الان بچه دار شم  احساس میکنم سنم بالا داره میره بی حوصله میشم

خوبه بد نیست.خودش میگه ۴ سال دیگه

یه فکری 🤔 اگه خیلی دوس داری بچه بگو با قرص جلوگیری میکنم بعدش قرص نخور ...

بعدش بگو ک نمیدونم حامله شدم ...

حالا نمیفهمه بچه بیاد ازت ممنون هم میشه 😉

یه فکری 🤔 اگه خیلی دوس داری بچه بگو با قرص جلوگیری میکنم بعدش قرص نخور ... بعدش بگو ک نمیدونم حامل ...

خیلی زرنگه این حرف بهش زدم تو سرم بود.تا نبیته قرص نخورم ول کن نیست

من دوست دارم الان بچه دار شم  احساس میکنم سنم بالا داره میره بی حوصله میشم

کم کم با زبون خوش راصیش کن مثلا بگو حوصلم سرمیره تو سرکار میری من خونه تنهام یااینک زندگیمون تنوع نداره خسته کننده شده 

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆