2777
2789
برم دکتر زنان.چی بگم دقیقا

بگو میخوام چکاپ کنم.یه مدت میخوام جلوگیری داشته باشم میخوام از سلامتم مطمئن شم.خودش بقیه شو انجام میده

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برم دکتر زنان.چی بگم دقیقا

بگو میخوام بچه دار شم اگه جنسیت س برات مهمه بگو رژیم غذایی بهت بده بدنت و چکاب کنه ممکنه لازم باشه وزن کم کنی یا اضاف

یک بغل حرف، ولی محض نگفتن دارم !
قرص اورژانسی هم خیلی مصرف کردم ی مدت

اشکال نداره..به این چیزا فکر نکن

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
جنسیت زیاد مهم نیست برام.هرچی فک میکنم دو تاشم دوس دارم

ایشالا خدا یه بچه سالم و زیبا بهت میده

با همسرت صحبت کن بگو الان اقدام کنیم ک من زود حامله نمیشم ۵ یا ۶ ماه شایدم بیشتر طول مبکشه  

از بچه براش بگو 

چهارسال تازه فهمیدم ک تنبلی تخمدان دارم ک حالا حالا ها باردار نمیشم چون تخمک گذاری ندارم در صورتی ک ...

چطوره تنبلی ارثیه؟درد داره؟با سنو مشخصه ؟