2777
2789
عنوان

دو سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 36 پست

استارتر حالا که اسمت رو دوست نداری و آزارت میده چرا عوضش نمیکنی؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

اسم اصلی رو میخونن

میتونید عقد رو خودتون خصوصی برگزار کنید

بعد جشن عقد بگیرید با حضور فامیل و آشناها

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ////////////////////////////////// خدا حافظ همگی ، خدا حافظ نی نی سایت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر حالا که اسمت رو دوست نداری و آزارت میده چرا عوضش نمیکنی؟؟؟ 

میخوام عوضش کنم ولی فقط برای محیط های بیرون مثل کلاس و محل کار ولی نمیخوام فک وفامیلم بفهمن واسه همین این سوالو پرسیدم

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
عاقد آشنا هست از نطر شرعی اشکال نداره؟  

از نظر شرعی هم اشکال داره و کلا به اشنا بودن ربط نداره کسی اینکارو نمی کنه باید اسم شناسنامه ایت باشه ...

ضمنا بعضی چیزا برای ما یجور دیگه به نظر میاد در صورتی که برای جمع کاملا عادیه خودتو نکران این قضیه نکن 

...

اگر واقعا مهمه پروسه زمانبری داره...استشهاد محلی می خواد...فامیل و اشنا و مسجد محل امضا بگیر..تو استشهاد هم بنویس که اسمی که صدات می کنن چیه تا خودشون نگن قران و مذهبی انتخاب کن ... حتما ادرس بالا شهر تهران رو بده دادگاهت بیوفته بالای ونک که قاضی اگر مخالفت کرد تو دادگاه تجدید نظر حتما پذیرفته بشه

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

اسم رو میشه عوض کرد خیلی سخت نیست.پدر من اسمشو عوض کرده.

فقط شناسنامت المثنی میشه و آخر شناسنامت توضیحات خواهد داشت که المثنی بودن به خاطر تغییر نامه و اسم قبلیتم تو توضیحات ذکر میشه

اسم رو میشه عوض کرد خیلی سخت نیست.پدر من اسمشو عوض کرده. فقط شناسنامت المثنی میشه و آخر شناسنامت تو ...

پدرتون استشهاد جمع کرد واسه تغییرنام؟؟ ؟چه دلیلی واسه تغییر نامشون گفتن؟ 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
زمانی که پدر من عوض کرد اینجوری بود شاید تغییر کرده باشه. اگه اسم ائمه باشه عوض نمیکنن.ولی اگه اسم ...

نه اسمم مذهبی نیست

اگه امکانش هست می تونی اسمت رو بکی بهتر راهنماییت کنم

مثلا همین خانم که می گه اسم پدرم کرم بوده...بسیار اسم خوبی بوده...منتهی می تونه با دلیل منطقی بگه بعضیا به تمسخر می گن بهم kermببخشید البته معذرت می خوام ولی جهت کمک به پیش رفتن کار ی همچین دلایلی هم می شه اوورد

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

اسم شناسنامه

و اسمت اكر اسم بدي باسه يعني معني بدي داشته باشه راحت ثبت احوال عوض ميكني

در غير اين صورت بايد بري ثبت احوال نامه ميده بايد بري دادگاه و كلي دنگ و فنگ

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
میخوام عوضش کنم ولی فقط برای محیط های بیرون مثل کلاس و محل کار ولی نمیخوام فک وفامیلم بفهمن واسه همی ...

اسمت مذهبیه یا قديميه؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
اگه امکانش هست می تونی اسمت رو بکی بهتر راهنماییت کنم مثلا همین خانم که می گه اسم پدرم کرم بوده. ...

اسمم وجیهه است از اسمم به شدت  بدم نمیاد ولی مشکل اینجاست که همه اسممو میشکنن این خیلی آزاردهندست والبته این که ترجیح میدم عوضش کنم

2810