2777
2789
عنوان

یبوست

122 بازدید | 10 پست

سلام خانما لطفاااا کمکم کنید 

دخترم شش ماهش هست از چهل روزگی به بعد یبوست گرفته هردکتری میبرم یا لاکتولوز میده یا بی بی کر اصلا فایده ندارد انواع

دارو محلی هم استفاده میکنم ولی فایده نداره😓

موندم چیکار کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

براش سرللک شیر و برنج بخر.توی سوپشکدوحلوایی بریز و کره ویا روغن زیتون.وتره.خیلی موثره سیب بهش بده .خاکشیر را بجوشون بهش بده بخوره صبح ناشتا بهش شکر سرخ بده یا ترنجبین..اون موقع اگه وردلم داشته باشه رد میشه.

عزیزم روغن زیتون قاطی شیرخشک کن بهش بده بخوره هیچ ضرری نداره.اگرهم نخورد و گاهی یبوستش خیییلی شدید شد به اندازه یک الی دو سی سی روغن زیتون رو با سرنگ از راه مقعد وارد بدنش کن بلافاصله یبوستش خوب میشه.البته اینا راهکارهای مقطعی هست باید دلیلش رو پیدا کنید.اگرشیرخشک میخوره ممکنه بهش نساخته باشه عوضش کن

من گوش پاک گوش و چرب میکنم.و استقاده میکنم

من تو بیمارستان دیدم که دکترا و پرستارا برای یبوست شدید نوزادها اینکارو میکردن.بعضی اوقات به لحظه نوزاد مدفوع میکرد