2777
2789
سلام
اگر تهران هستی یکی از دوستان من تازگی داره میره یه دوره کلاس س.ک.سیولوژی که به نظرش مفید بود. مربی شون یه خانم روانشناسه که تو انگلیس دوره دیده و بهشون گفته الان داشتن روابط جنسی خارج از زناشویی اونقدر برای مردا ریسک داره که مطمئن باشید اگر بلد باشید چی کار کنید هرگز سراغش نمیرن. من خودم الان باردارم و پیگیری نکردم ولی فکر کنم اگر سرچ کنی پیدا میکنی. میدونم جاش تو میرداماده.
CafeMom Tickers
به نظر من خیانت مرد به ذاتش بستگی داره ... بعضی آقایون با اینکه زن زیبایی دارن و زن همه جوره بهشون محبت داره بازم چشماشون می چرخه ...

بعضی از مردها کلا و ذاتا ،،، تنوع طلب و چشم چرون هستن ... و زناشون هم کاری نمی تونن بکنن
خدایا کمکم کن اونقد بزرگ شم که دنیا دیگه جامو نداشته باشه …

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم میشه بگی اون قدرت چیه؟ آخه چیکار کنم که فکرکنه من زرنگم و نمیتونه بهم دروغ بگه، من همه جوره کنترل میکنم، همه جوره تهدید میکنم، دیگه نمیدونم باید چیکارکنم
وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست. پسرای عزیزم 92/10/26 اومدن توو بغلم. خدایا شکرت
آخه ساناز جان راهکاری نداره که خودتو اذیت می کنی
باید ببینی ذات همسرت تو این مدتی که باهاش زندگی کردی چه جوری بوده؟
به هرحال آدم بد هرچقدر هم که زرنگ باشه یه جایی خودشو نشون می ده
به قول قدیما ملخک یه بار جستی دو بار جستی بار سوم به دام می افتی...
سانازی آخرش کاری میکنی که شوهرت بهت خیانت کنه !!!!!!

ترس از خیانت در زنها توسط مردها بسیار رایجه . اما این ما هستیم که زمینه رو فراهم می کنیم .
بدترین مرد رو هم اگه داشته باشیم ما زنها می تونیم با سیاستمون مثل موم تو دستمون بگیریمشون .
عزیزم به این می گن مهارت زندگی . کمی مطالعه داشته باشید . خودتونو دست کم نگیرید .
به نظر من مشکل شما اینه که اعتماد به نفس ندارید. به همین خاطر هست که انقدر ترس به دلت راه می دی .

عقل دوم مردها در نقاط جنسیشون هست .
ببخشید که انقدر رک حرف می زنم ولی هدف من کمک به شماست . شما با این تفکراتت جز اینکه فاصله بندازی بین خودت و همسرت کار دیگه ای نمی کنی !!!!!! متاسفانه

عزیزم همیشه سعی کن شوهرت رو از نظر جنسی سیر یا حتی د بعضی مواقع لبریز نگه داری . 80 ٪ زن و شوهرهایی که از هم طلاق میگیرن علتش این بوده که رابطه ی جنسی بسیار بدی با هم داشتن .
از هم لذت ببرید .
این سکس هست که عشق بین همسران رو زیاد میکنه . بله . ببینید و برید تحقیق کنید کسانی که سکسشون پابرجاست بدترین مشکلات هم و تحمل میکنند اما کسانی که ابطه ای با هم ندارند کوچکترین مسئله واسشون میشه بزگترین مشکل .
ممنون مادر نیلو جان، برای شما یه پیغام خصوصی فرستادم،
آخه بچه ها شوهر من خودش تمایلی به سکس نداره، من همیشه باید برم به سمت اون، چیکارکنم؟
وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست. پسرای عزیزم 92/10/26 اومدن توو بغلم. خدایا شکرت
و اما در مورد اون قدرت ؛

حیله ی زنانه !!!!!!!
همون قدرتی که زنهای خونه خراب کن قاپ خیلی از مردها رو با این روش می دزدن و اون ها رو مال خودشون می کنن.

شاید یه کم خنده دار باشه . اما این قدرتی که ما همه ی زنها داریم .و می تونیم از این طریق کاری کنیم که شوهرمون فقط مال خودمون باشه .
با دلبری کردن با لوندی با حیله ها و مکر هامون.

حتی در تاریخ هم اگر مطالعه داشته باشید می بینید که خیلی از جنگ ها بر سر یک زن بوده ! پس زن خیلی قدرتمند تر از مرده . همین مردی که شما میگید خیانت کرده اسیر یک زن شده!!!!!!

شما هم یک زن هستید . باید به درون خودت رجوع کنی و تمام کارهایی که میتونی رو انجام بدی تا همسرت اسیر و رامت بشه .
با تهدید کردن و توهین کردن نه تنها همسر شما به شما خیانت میکنه بلکه احساس عشقی که بینتون هست رو از بین می برید .
پس همیشه کنترل کردن ها باید از راه دور و به طور نا محسوس باشه . هیچ وقت از احساس درونت آگاهش نکن . نگو بهت شک دارم . این بزرگترین ضربه رو تو زندگیت بهت میزنه
اکثر مردان همین جوری هستند شوهر من نمی دانم شوخی میکنه یا جدی هر وقت سریال های ماهوراه و یا هر سریال و فیلم دیگه ای را نگاه می کنیم میگهم این زن خوشگل و یا هر نظری تو این مایه ها آنگاه نظرات کارشناسانه ای میدهد که من حیران می مانم مثلاً میگه نه ان یکی بهتره چون قدش انجوریه ،ب ا س ن ش اینطوریه نمی دونم س ی ن ه هاشون و.......به طوریکه اعصابم خرد میشه و لی اگه من چیزی نگم اصلاً تو این فکرها نیست و بیشتر فکر فوتبال و....است به نظرم با اینکه می دونم شناگر خوبیه ولی حیف آب نیست ولی تا خودمون حساسیت نشان ندهیم آنها هم شاید به دیگران نیم نگاهی بیاندازند ولی اهل دنبال کردن قضایا نیستند آنقدر گرفتار کار و تورم و گرانی هستند ......
دقیقا مشکل من همین هست که شوهرم از نظر مالی خیالش راحته، آخه همه میگن مردا که وضعشون خوب میشه شلوارشون دوتا میشه، همیشه میترسم که بره حتی واسه زن دیگه ای پول خرج کنه، چیکارکنم خیلی این فکرا عذابم میده، آره نیلو جان اعتماد به نفسم خیلی پائینه
ساناز جان پیغامتو دیدم

در مورد اینکه شما باید همیشه بری سمت شوهرت باید بگم بعضی از مردها خیلی دوست دارن که تقاضا از سمت همسرشون باشه و از این قضیه خیلی لذت می برن و این نمی تونه حتما یه مشکل باشه و لی شما می تونی خیلی صادقانه به همسرت نیازت رو بگی مثلا بهش بگی خیلی دوست دارم خودت بیای طرفم .

یا ازش بپرسی عزیزم آیا واقعا از سکس با من لذت می بری ؟ دوست داری چه لباسی بپوشم . دوست داری چه جوری باشم چه کار کنم ؟ بذار این پرده ای که داره بینتون فاصله میندازه از بین بره و نیازتون رو خیلی راحت به بگید.
ممنون نیلو جان، راستش شوهرم میگه من زیاد اهل س ک س نیستم میگه من نمیتونم خودم اقدام کنم تو باید اینکارو کنی، راستش بعضی اوقات فکر میکنم نکنه از من خوشش نمیاد، ولی میگه از من خیلی راضیه، ولی متاسفانه من همش باید پیشقدم بشم. اعتماد به نفسم که پائین بود با این اوضاع کمتر هم شده
درواقع اون از این نظر مشکلی نداره، شوهرم از این نظر به قول خودش راضیه راضیه، ولی مشکل ما شکاک بودن من هست، اصلا نمیتونم اعتماد کنم حتی 5 دقیقه دیر برسه خونه اعصابم بهم میریزه و دعوا و ...
2810