2777
2789
عنوان

شیره بادوم

134 بازدید | 12 پست

سلام به همگی امروز دومین روزیه که برای دختر گلم شیره بادوم درست کردم بهش دادم .واااااااای واقعا لذت بخشه انگار آدم میخواد به گنجشک غذا بده خیلی تجربه ی قشنگی ه .امیدوارم خدا به همه یه دونه از این فرشته کوچولو ها بده ایشالا.

شروع رژیم 78🙈  وزن الانم 68😊 میخوام بشم 60یعنی میتونم؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوش جونش چجوری درست کردی

یه دونه بادوم را انداختم تو ابجوش بعد پوست قهوه ای روش را کندم بعد ریز رنده کردم .بعد بادوم رنده شده را داخل یه حریر نازک ریختم و با حریر زدم داخل ابجوش تا عصاره بادوم بیاد تو اب جوش بعد هم یه تیکه کوچیک نبات توش انداختم که یه کمی مزه بگیره بعد گذاشتم روی کتری تا یه کوچولو پخته بشه .بعد هم بهش دادم بخوره.

دخترتون چندماهه س؟؟بچه ی من هفت ماهشه  منم میتونم بدم؟؟

چهار ماه و 20 روزشه عزیزم .بله عزیزم میتونین بدین میکن غذا کمکی را از 6،ماهکی شروع کنین .شما چرا هنوز شروع نکردین.؟

غذای کمیکی میدم ولی فقط فرنی وسرلاک میدم  

من از شیره بادوم شروع کردم چون بادوم برای مغز استخوانشون خیلی خوبه سبکم هست .مامانم هم میگفت قبل از غذا کمکی به من همین شیره بادوم میداده .سرلاک را از داروخونه میخرین.