2777
2789
عنوان

نی نی های چهار فصل 1389

2377 بازدید | 20 پست
سلام به همه مامانای گل 89 و خسته نباشید.من مامان پانته آ هستم دخترم 21/6/89 یکروز آفتابی در بیمارستان بهمن توسط دکتر کاتب بدنیا آمد. آمد و گرما بخش زندگی من و باباش شد.از همه مامانا دعوت می کنم که به این تاپیک سر بزنن و تجربیاتشون رو بگن تا همه از اون استفاده کنیم مخصوصا" مامانایی که نی نی هاشون بزرگترن تا اینطوری ما مامانی تازه کار هم ازشون یاد بگیریم هم آروم بشیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
رها به شوهرت آزمایش نداده.من از سزارین و مراقبت بارداریش راضی بودم.من با خیلی از دکترهای زنان کار کرده بودم ولی دقت،وسواس، تشخیص،قاطعیت دکتر کاتب رو دوست دارم.
سلام به همه من هم مامان محمد صدرا هستم پسر من هم22شهریور به دنیا اومده.
پسر من خیلی بازیگوش شده اینقدر که دیگه حتی برای شیر خوردن هم اذیت میکنه باید اینقدر تکونش بدم تا یه کم گیج بشه بعد شیر بخوره وگرنه مدام از دهانش درمیاره و به اطراف نگاه می کنه شما هم مشکل من و دارین یا نه؟
سلام
دختر منم متولد 24اسفند89 هستش . اسمش الناست .
با وزن 2550 گرم به روش طبیعی
خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
2810