zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 عنوان کورتاژ 302 بازدید | 5 پست سلام هرنوع کورتاژی اجازه همسر میخواد؟ سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب 1397/01/20 | 13:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سنبل_الطیب عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 5057 بله هر نووووع عمل جراحی حتی سرپایی که در بیمارستان انجام بگیرد نیاز به امضای شوهر دارد چون ما زن هستیم و د. ایران مانند گوسفند می مانیمعقل نداریم و قدرت تشخیصی هم نداریمبنابراین شوهر ما که حکم خدای اول و آخرمان است باید اجازه صادر نمیاد😐😐😐😐😐 بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 بله هر نووووع عمل جراحی حتی سرپایی که در بیمارستان انجام بگیرد نیاز به امضای شوهر دارد چون ما زن هست ... خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 بله هر نووووع عمل جراحی حتی سرپایی که در بیمارستان انجام بگیرد نیاز به امضای شوهر دارد چون ما زن هست ... مردم از خندعهههههههههههههههههههههههههههههههههه سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب
سنبل_الطیب عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 5057 مردم از خندعهههههههههههههههههههههههههههههههههه البته گریه داره هاااا😉😉😉😉 بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
zizigolo______ مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 19483 البته گریه داره هاااا😉😉😉😉 وای نگوووووووووخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی موسی بن جعفر ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب